Etuosan kiinteä asennus LED-näyttö

P8 LED-näyttö on hyötynyt ulkomainonnan nopeasta kehityksestä. Elävällä ja realistisella visuaalisella kokemuksellaan LED-näytöstä on tullut välttämätön ulkomainonnan kantaja. Varsinkin kaupungin kaupallisessa keskustassa, tungosta kävelykaduilla, värillisissä ulkona ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

P8 LED-näyttö on hyötynyt ulkomainonnan nopeasta kehityksestä. Elävällä ja realistisella visuaalisella kokemuksellaan LED-näytöstä on tullut välttämätön ulkomainonnan kantaja. Varsinkin kaupungin kaupallisessa keskustassa, tungosta kävelykadulla ulkoilmanäyttöinen värillinen LED-näyttö on kaikkialla.


P8-värillinen LED-näyttö, ainutlaatuinen vedenpitävä kotelosuunnittelu, IP65-suojastandardi, voidaan asentaa suoraan ulkotiloihin, turvallinen ja ympäristöystävällinen; voimakas kirkkaus, vaikka aurinko paistaakin näytön pinnalle näkyvän etäisyyden sisällä, graafinen sisältö on silti selvästi näkyvissä;


P8-näytön hinta markkinoilla on hyvin hämmentävä, ja myös LED-näyttövalmistajien hintaero on erittäin suuri. LED-elektronisten näyttötekniikoiden kilpailutasosta on tullut kovaa, ja valmistajilla on jopa samat tuotteet eri hinnoilla. Itse asiassa, jos tunnet värillisten LED-näyttöjen teollisuuden, on monia syitä rajoittaa LED-elektronisen näytön hintaa.


P8-näyttöhinta sisältää täyden sarjan P8-värillistä näyttöruutua: muotti, moduulipiiri, IC-ohjainpiiri, moduulin virtalähde, alumiinirunko ja muovimaski sekä kaikki näytön sisällä olevat kaapelit ja liitännät. Line ja niin edelleen.


Alla on joitain ulkoilmahankkeita varten

29 (1) - fueeni

25 (1)27 (1)41 (1)

Tavanomaisen selkäpalvelun lisäksi tarjoamme myös nopean etusijalla toimitetun moduulin suunnittelun, vain kahdella lukolla, erittäin helppo ottaa pois ja koota, katso alla oleva kuva:

IMG_2394IMG_8837P10SMD


Kiinteä asennus johti näytön tarvikkeet ovat markkinoiden vakaimpia lisävarusteita. Laadun ja kustannustehokkuuden kannalta LED-suuttimet on valmistettu Taiwanin kristallipunaisesta, vihreästä ja sinisestä putkesta tai Taiwanin Guanglei-punaisesta putkesta + Shilanin puhdasta vihreää puhdasta sinistä putkea. IC-ohjainpiiri käyttää Taiwania rakentamaan 5020, 5024 ja muut sarjat, virtalähde käyttää 200W tai 300W ja ohjausjärjestelmä käyttää Linsn-, novastar- tai colorlight-merkkiä. Kaikki materiaalit ovat tuotemerkkejä, joita on testattu useita vuosia, joten käyttäjät voivat käyttää niitä luottavaisesti.

Hot Tags: etusijalla oleva kiinteä asennus led-näyttö, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

Saatat myös pitää