Led-näyttö ulkona

Perinteiseen ulkomainontaan verrattuna LED-näytöllä on monia etuja, kuten monipuoliset ilmaisut, korkea kustannustehokkuus, mukava päivitys, rikas sisältö ja pitkä julkaisuaika, ja se on korvannut yhä enemmän perinteistä ulkomainontataulua. Maailmanlaajuinen ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Perinteiseen ulkomainontaan verrattuna LED-näytöllä on monia etuja, kuten monipuoliset ilmaisut, korkea kustannustehokkuus, mukava päivitys, rikas sisältö ja pitkä julkaisuaika, ja se on korvannut yhä enemmän perinteistä ulkomainontataulua.


Maailmanlaajuisilla ulkoisilla diodinäyttömarkkinoilla odotetaan johtavan suuria asennusetuja, kuten siirrettävyys, kestävyys, energiatehokkuus, erinomainen etäisyys, kirkkaus, teräväpiirto ja muut edistyneet ominaisuudet. Tällaiset edut voivat lisätä LED-ulkotilojen näytön kysyntää yritysmaailmassa, koska yritysmaailma tarvitsee kiireellisesti samanlaisia ​​ratkaisuja kaupallisten tuotteiden mainostamiseksi.


Ulkona led-näyttökaappi

Samalla meillä on myös die-cast-ulkokäyttöön tarkoitettu kaappi

imageimage

Outdoor led näytön ikääntymisaika

led screen factory

led display screen (2)

Led-näyttöprojekti

mmexport1583371201486

mmexport1571621980890

mmexport1572090669398

Eri kehittyneillä ja kehittyvillä alueilla aktiviteettien, kuten live-konserttien, tuotemerkkien promootiotoimintojen ja urheilutapahtumien, määrä on jatkanut kasvuaan, mikä kasvattaa LED-näytön ulkotekniikan kysyntää. Lisäksi kykyä käyttää ulkona olevaa LED-screeb-ohjelmaa edistetään, koska se voi tarjota räätälöityä sisältöä erilaisissa sovelluksissa, kuten sääpäivityksissä, otteluiden tuloksissa ja suoratoistouutisissa.

Hot Tags: ulkona led-näyttö, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

Saatat myös pitää