Ulkouima nopea kiinteän mainonnan led-näyttö

Tuotekuvaus: LED-mainostaulut ovat kypsimpiä ja eniten käytettyjä LED-tuotteita LED-näyttöteollisuudessa. Suositun mediamainonnan työkaluna P10-ulkoilmanäyttöä voidaan käyttää mainossanojen, mainoskuvien ja mainosvideoiden näyttämiseen. P10 ulkona väri led ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Outdoor Fast Fixed Fixed Advertising Led Display -esittely:

Outdoor led-näyttö hd-digitaalisen kehitystrendin kanssa, koska uutta mediaa ei voida jättää huomiotta. Se ei ole vain perinteisen ulkomedian ja TV-median jatke, vaan se yhdistetään myös weibon, LBS-paikannuksen ja muiden sosiaalisen median ja matkaviestimien kanssa rakentamaan kolmiulotteinen tila vuorovaikutukseen ja viestintään kuluttajien kanssa. Samalla se antaa enemmän mahdollisuuksia luovuudelle ja muotoilee omaa media-arvoa.


Poista nopeasti led-moduuli

IMG_8837

IMG_20150526_155042

IMG_20160321_092848

Outdoor led -taululaukku

johti mainostaulu

LED-levyn ikääntymisaika

led-levyn ikääntymisaika

Meillä on usein väärinkäsitys mainonnan johtamasta näytöstä, ts. Luulemme, että sen lähettämä sisältö vain mainostaa. Mutta itse asiassa ulkona oleva LED-näytön lähetyssisältö on erittäin rikas, mukaan lukien mainosvideo, monimuotoisuus ja monia muita sisältöjä. Näiden rikasten tyylilajien rajattu mainonta herättää epäilemättä enemmän huomiota. Samanaikaisesti tarjoamme myös ulkona nopeaa kiinteän mainonnan led-näyttöä, se voi säästää paljon työaikaa ja sopii myös isoihin led-näytöihin.


Hot Tags: ulkona nopea kiinteän mainonnan led-näyttö, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like