LED-näyttömoduuli

LED-näyttömuoto lyhyt: LED-näyttömoduuli on led-näytön improtenttiosa. Se on valmistettu led-moduulikotelosta ja piirilevystä. Jos led-näyttötaulu käyttää ulkona, sen on tehtävä vedenpitävä käsittely. Uusien puolijohdemateriaalien ja korkean teknologian prosessimenetelmien käytön takia ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

LED-näytön moudle lyhyesti:

Led-näyttömoduuli on led-näytön improtantti osa. Se on valmistettu led-moduulikotelosta ja piirilevystä. Jos led-näyttötaulu käyttää ulkona, sen on tehtävä vedenpitävä käsittely.

Uusien puolijohdemateriaalien ja korkean teknologian prosessimenetelmien käytön ansiosta LED: n suorituskyky on parantunut huomattavasti, etenkin värin, kirkkauden ja luotettavuuden suhteen. Sillä on vertaansa vailla olevia etuja muissa näytön valonlähteissä. Kehitys tarjoaa hyvän perustan.

JCDad-malleissa on erilaisia ​​led-moduuleja valintasi mukaan. Täysvärinen led-näyttömoduuli, sisä- ja ulkokäyttö, takahuolto ja etuhuolto-moduuli. Tänään me' haluamme esitellä sinulle suositun, pikapohjaisen etusivun palvelupohjaisen moduulin, katso alla oleva kuva:

front remove led display

Etupoistettu led-moduulin taustakuva

led module

Etupoistettu led-moduulin taustakuva

Se voi korjata ongelman, kun led-näyttö on liian suuri kotelon etuosan ylläpidon käyttämiseen. Vain 2 lukittuu moduuliin, säästää aikaa ja työvoimakustannuksia.

3IMG_8837

Led-moduulin ikääntymisaika

led module aging time

Led näyttömoduuli tehdas

led display factory

Led-näyttö on korkean teknologian näyttölaite, jota on käytetty laajalti viime vuosina. Sillä on teräväpiirto, vakaa laatu, pitkä käyttöikä ja joustavat näyttötoiminnot. Se soveltuu erittäin hyvin teksti-, grafiikka- ja multimediaohjelmien mainostamiseen. Se on jopa korvaamaton paikka näyttökentässä kotona, sisällä ja ulkopuolella.

For the led display module, we have different kinds of models for your choice, please email info@jcdads.com for more details, thanks!Hot Tags: led-näyttömoduuli, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

Saatat myös pitää