Indoor P4 HD -näyttö

Indoor-led-näyttöruutu vaihtelee yleensä välillä 2,5 mm, 3 mm, 4 mm, 5 mm, 6 mm, 7,62 mm ja 10 mm. Pienempiä sävelkorkeuksia sisätilojen led-näyttötaulut, kuten nousu 1.923mm ja 1.667mm, ovat myös saatavana, mutta niiden nykyiset kustannukset ja hinnat eivät vieläkään ole niin edullisia verrattuna tavallisiin teknisiin tietoihin ....
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Indoor Hd -näytön asennustapa on melko joustava, koska sisääntulosuojaustaso on alhaisempi kuin sisäympäristössä. Kiinteissä sisätiloissa on yleistä, että asiakkaat vaativat, että led-näytön kaappipaneeli on yksinkertaistettu (metallilevykaapin paneeli ilman takaovia), kustannusten säästämiseksi tai muodon ja koon mukauttamiseksi. Jos asiakkaat kommentoivat led-näyttöjen hyvää tuntemusta ja taitoa, on mahdollista hankkia vain sisätiloissa olevat LED-moduulit ja -osat ja koota paneeli paikan päällä rakennettuihin rakenteisiin. Tässä tapauksessa toimitamme asiaankuuluvat piirrokset asiakkaille rakentaa sisätiloissa olevat sähköiset kyltit.

Pienille sisätilojen led-näytön merkeille (kuten P2.5mm, P3mm), ”nivelen tarkkuuden” vaatimus on korkea. Painevalutyyppinen kaappipaneeli voisi tarjota täydellisen liitoksen tarkkuuden, mutta sitä ei voitu mukauttaa vapaasti. Koska erityinen led-kaappipaneelityyppi sisätilojen led-näyttöihin, alumiiniprofiilikaappi voisi tarjota täydellisen liitoksen tarkkuuden, samalla kun se vastaa hyvän räätälöintikyvyn vaatimusta.

Alumiiniprofiilia käyttämällä voimme suunnitella led-kaappipaneelien muodon ja koon asiakkaiden tarpeiden mukaan. Samoin pystymme lisäämään lisäominaisuuksia led-näyttötaulun paneelien erottamiseksi toisistaan. Erityisellä suunnittelumme avulla, jolla magneetteja voidaan käyttää, teemme sisätilojen led-näyttöruutujen edestä huollettavuuden, samalla kun varmistamme sen korkeimman niveltarkkuuden; Jokaisen kaapin paneelin LCD-näytön takana asiakkaamme voivat tutkia led-näytön työolosuhteet kätevästi; lisäämällä erikoiskoneiden osia, led-näyttötaulut voitiin asentaa kaarevaan muotoon ... Kaikkien näiden ominaisuuksien ansiosta siitä tulee ainutlaatuinen sisäinen led-näyttöruutu, jota voidaan soveltaa sekä kiinteisiin asennuksiin että vuokraussovelluksiin.
Sisäisen led-näytön ikääntymisajan mainonta

led-näyttötaulun ikääntymisaika

Led näytön tehdas

johti videoseinätehdas

Indoor HD -näyttö vaihtelee yleensä välillä 2,5 mm, 3 mm, 4 mm, 5 mm, 6 mm, 7,62 mm ja 10 mm. Pienempiä sävelkorkeuksia sisätilojen led-näyttötaulut, kuten nousu 1.923mm ja 1.667mm, ovat myös saatavana, mutta niiden nykyiset kustannukset ja hinnat eivät vieläkään ole niin edullisia verrattuna tavallisiin teknisiin tietoihin. Sisätilojen led-näyttöruudut, tässä viitatut merkit ovat tavanomaisia piki-kylttejä, joita käytetään paljon videoseinäinä yrityksiin, kouluihin, areenalle ja mainontaan.


Hot Tags: sisätiloissa oleva p4-hd-näyttö, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like