Täysvärinen valokaaren LED-näyttö

Monet ystävät ovat nähneet LED-tuotteita päivittäisessä elämässämme, olipa kyse alkoholin, tupakan, teekauppojen, hotellien, iltaesityksen tai lavan tien varrella, ja värillisen LED-näytön käyttöaste on erittäin korkea laaja, mutta nämä tuotteet ovat yleensä hyväksyi perinteisen LED ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Monet ystävät ovat nähneet LED-tuotteita päivittäisessä elämässämme, olipa kyse alkoholin, tupakan, teekauppojen, hotellien, iltaesityksen tai lavan tien varrella, ja värillisen LED-näytön käyttöaste on erittäin korkea laaja, mutta nämä tuotteet ovat yleensä hyväksyneet perinteisen LED-näytön suuret etäisyydet, nykyään&# 39 -yhteiskunnassa, jossa on edistyneempiä tekniikoita, pieni etäisyys LED-näytön tehdasrakennuksessa alkoi tarkastella laajempaa käyttöä sisätiloissa, onko sinulla mietitkö LCD-televisioiden, projektorien, olohuoneen, kokoushuoneen ja muiden paikkojen jälkeen vähän etäisyyttä LED-näytön väliin? Katso houkutteleva värillinen kaareva led-näyttö:


indoor curved advertising led video wall

curved led displayarc led video walls


Täysvärisellä kaarevalla LED-näytöllä on suurempi visuaalinen kulma kuin tavallisella LED-näytöllä, mikä sopii paremmin asennusrakennuksen rakenteeseen. Käytetään laajasti kaupallisissa rakennuksissa, kiinteistörakennuksissa, hotelleissa ja muissa paikoissa. Se tuo paremman visuaalisen kokemuksen.


Kaarevan LED-näytön kaari voi varmistaa, että silmä näkee näytön ja välittää sen silmälle. Sama pätee TVS: ään ja led-näyttöön, joissa kaareva led-näyttö tarjoaa paremman aistikokemuksen tarjoamalla yhdenmukaisen aistikokemuksen riippumatta siitä, onko se keskellä.

Hot Tags: Täysvärinen valokaaren LED-näyttö, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

Saatat myös pitää