Etuhuolto-LED-näyttö

Stadioni, urheilukeskukset, teatteri, neliön aidat asentavat led-näytön, nämä ovat hyviä paikkoja, joissa näytetään mainontaa. Näihin paikkoihin on myös erityisiä kevyitä ja modulaarisia versioita, joita on erittäin helppo ylläpitää ja jotka ovat turvallisia yleisölle. Banderollamme LED-näyttömme voi vastata tilanteeseen, joka vastaa useimpiin ylläpitotarpeisiin.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Stadionin bannerit johti näytön aitoihin

1.Tuotteen esittely

Hyvä kirkkaus LED-lamppu laaja-alaisella led-kulmalla varmistaa tämän korkeimman kuvan määrän

Front Service LED -näytön kuvat ovat vakaampia 2400 Hz: n virkistystaajuudella, ja mikään näkötiedot puuttuu, kun kamera siirtää niitä live-esitykseen

Pehmeällä naamarilla varustettu moduuli ja Cabinet Top Round Safeguard on suunniteltu erityisesti suojaamaan vartalon iskuja.

Epoksimaalipinnoitetulla alumiinilla suunniteltu kaappi on niin kevyt, että sen asentaminen ja siirtäminen on helppoa.

Helposti irrotettava kaapin aluskate on erityisesti suunniteltu suojelemaan vettä& likainen kaapiin ja kaapin selkänojaan on säädettävissä, jotta voit säätää kulman helposti hyvään arvoon

Jaetun ohjelmiston toiminta toteuttaa koko näytön monikkunanäytön ja pystyy näyttämään kuvia, tekstiä, kelloa ja pelin tuloksia sekä lähettämään suoraa esitystä.

2. Ominaisuudet ja edut:

edut:

Tukea useita sponsoreita

Luo premium-mainospaketteja

Täydellinen mainosvaikutus

Tehosta yleisön nautintoa

Ota käyttöön kiireellinen tiedonsiirto

hyötyjä

• Lisää stadionin tuloja

• Paranna stadionin viihdearvoa

• Paranna stadionin turvallisuutta

3.Application:

Stadionin bannerien johtama näyttö asennetaan stadionien, urheilukeskusten, uima-altaiden ja minkä tahansa tyyppisten urheilumahdollisuuksien, joissa on suuri istumapaikka, aitoihin.

图片44图片45(001)

4.Tuotannon yksityiskohdat

图片46

图片47

图片48(001)

Pakkaus

Pakkaustapoja on pääasiassa kahta tyyppiä: lentolaukku ja puinen kotelo

Lentokotelo on tarkoitettu pääasiassa painevaletulle alumiinivuokrauskaapille, koska se on helpompi lastata, purkaa ja lähettää. Puinen kotelo on tarkoitettu pääasiassa kiinteään asennusnäyttökaapiin, koska se liikuttaa näyttöä vähemmän, kiinnittää yleensä pysyvästi sijaintiin. Puiset kotelot on halvempaa.

图片49(001)图片50(001)图片51(001)图片52(001)

5.Tuotteen pätevyys

JCD LED-näytön laadunvalvontaohjelma

图片53(001)

6.Toimitus, toimitus ja tarjoaminen

Toimitus: 20-25 päivää talletusmaksun jälkeen;

Kuljetustapa: meritse tai lentoteitse;

Maksutapa: T / T 30% talletus; tasapaino ennen tavaroiden lähettämistä;

Takuuaika: osille kaksi vuotta; tekninen tuki viidessä vuodessa;

Huoltopalvelut

Yhtiö tarjoaa käyttäjille teknistä tukea ja tuotteen huollon jälkeen, ja se tarjoaa myös täydellisiä arviointiohjeita ja asiaankuuluvia teknisiä ehdotuksia teknisten parametrien, eritelmien, kokoonpanon, toimintojen ja ympäristötekijöiden näkökulmista. Kaikki nämä palvelut takaavat toimitettujen laitteiden ohjelmistojen ja laitteistojen turvallisen, vakaan ja tehokkaan käytön käyttäjien liiketoiminnan normaalin toiminnan varmistamiseksi.

1. Tarjoa ilmainen tuki palvelulinjalle ja sähköpostiosoitteelle

Jos huoltohenkilöstösi kohtaa ylläpito- tai käyttöongelmia, voit soittaa huoltopalveluumme ja kysyä teknisiltä asiantuntijoiltamme asiaan liittyviä ongelmia. Palvelulinjamme toimii 8 tuntia / päivä klo 8.30–17.30 ja 6 päivää / viikko maanantaista lauantaihin. Huolimatta palvelulinjan ehdoista, voit ottaa meihin yhteyttä 24 tunnin sähköpostiosoitteella teknisen tuen saamiseksi suunnittelu- ja huolto-osastoltamme. Kun olemme saaneet sähköpostisi, yritämme parhaamme vastata kysymyksiisi ja ratkaista asiaan liittyvät ongelmat niin nopeasti kuin mahdollista.

2. Tarjoa ilmainen etätukipalvelu

Jos asiaankuuluvia teknisiä ongelmia koskevaa palautetta ei ehkä voida ratkaista puhelimitse tai sähköpostitse reaaliajassa, annamme etäapua tai lähettäämme insinöörejämme suunnittelualueelle auttamaan sinua.

3. Tarjoa tuotteen elinikäinen huoltopalvelu

Kunnossapitojakson aikana huolehdimme kaikkien sopimuksen mukaisten laitteiden kunnossapidosta ja korvaamme tai korjaamme kaikki tuotteen suunnittelusta, asennusprosessista, materiaaleista, tuotteen laadusta ja lisävarusteista johtuvat vaurioituneet laitteet tai osat.

Takuuajan jälkeen insinöörit tekevät suurille näytöille kertaluonteisen kokonaistestauksen ja säätämisen. Kun huoltoaika päättyy, toimitamme sinulle samanlaatuiset varaosat ja varaosat mahdollisten vikojen korvaamiseksi ja mahdollisten vikojen ylläpitämiseksi suurten näyttöjen käytön aikana järjestelmän vakaan toiminnan varmistamiseksi. Kaikista uusituista varaosista veloitetaan vain kustannukset. Jos moduulissa, virta- tai ohjausjärjestelmässä on vikoja, voit lähettää sen suoraan meille tutkittavaksi ja korjattavaksi. Tekninen henkilökuntamme palauttaa sen sinulle ajoissa, kun se on varmasti korjattu. Tapauksissa, joita ei voitu korjata, toimitamme sinulle samanlaatuiset lisävarusteet, vain latauskustannukset.

4. Ilmainen päivitys

Tarjoamme laitteidesi elinikäistä päivitystä, jotta saataisiin uusin versio ohjausohjelmistosta ajoissa.

5. Muut ehdot

Huoltopalvelu koskee vain alun perin toimitettuja laitteita ja alkuperäisiä asennuspaikkoja ja käyttäjiä. Jos asiaankuuluvat laitteet asennetaan uudelleen muihin paikkoihin tai jos käyttäjä on sopimuksen nojalla siirtänyt näyttölaitteiden omistuksen, käyttäjän on ilmoitettava siitä kirjallisesti asiaan liittyvien palveluiden uudelleenarviointia varten. Muutoin asianmukainen huoltopalvelu ei kelpaa.

6. Pitkäaikainen varatuotteiden, osien ja erikoistyökalujen toimittaminen

Palvelun ehtojen puitteissa säilytämme riittävä määrä samaa putken ydintä ja saman tuotantierän komponentteja huoltopalvelun laadun varmistamiseksi, jotta ostajat eivät viivytä järjestelmän toimintaa puuttuvien osien takia; voimme tarjota saman tyyppisiä laitteita väliaikaiseen ja varajäsenkäyttöön erityistilanteissa, jotta voidaan varmistaa projektin kunnossapitopalvelun sujuvuus.

7. Huomiota kiinnittävät kohdat

Palvelumme ei sisällä virheitä tai vaurioita, jotka johtuvat huolimattomuudesta, onnettomuuksista, luonnonkatastrofeista, käyttöohjeiden vastaisesta toiminnasta, väärinkäytöstä ja ohjeiden vastaisesta tuotteiden käsittelystä, samoin kuin itse muokattuista tuotteista tai puuttuvista osista. Mahdolliset vahingot, jotka johtuvat järjestelmän ylläpidosta, muokkaamisesta tai mielivaltaisesta muuttamisesta henkilöstön toimesta ilman yrityksen lupaa, jätetään huollon ehtojen ulkopuolelle. Jos käyttäjä itse poistaa kaikki naamarit, LED-valot ja muut laitteet, jotka voivat johtaa turvallisuusriskeihin tai toimintahäiriöihin, tämä

7.Tuoteparametri (erittely)

Bannerin johtama näyttöparametri


MODUULI

Pixel Pitch (MM)

10

16

Fyysinen tiheys (piste / M2)

15625dots

10000dots

LED-tyyppi

DIP346

DIP346

Moduulin koko (MM * MM)

160 (W) * 960 (H) mm

128 (w) * 1152 (H) mm

Moduulin tarkkuus (PX * PX)

16 * 96dots

8 * 72dots

Tärkeimmät tekniset parametrit

Ajotila

Vakiovirta-asema

Skannaustila

1 / 2scan

staattinen

Katselukulma (Deg)

140(H)/140(L)

Kirkkaus (cd / m2)

GG gt; 7500

Harmaa asteikko

GG gt; 14 bittiä

Päivitystaajuus (HZ)

GG gt; 3920

Kabinetin päätöslauselma

128 (W) * 96 (H) pistettä

64 (w) * 72 (H) pistettä

Kaapin suurin virrankulutus (W)

740w / m²

600W / m²

Kaapin keskimääräinen virrankulutus (W)

290w / m²

240W / m²

Kaapin koko (MM * MM)

1280 (w) * 960 (H) mm

1024 (w) * 1152 (H) mm

Kaapin materiaali

Silitysrauta (tai ALU)

Tulojännite

AC 110 V ~ 220 V + / - 10%

Päivitä kehyksen taajuus (Hz)

60 / 50Hz

Suojaustaso

IP65

Työympäristö

ulko-

Käyttölämpötila (Celsius-aste)

-20~+60℃

Varastointilämpötila (RH)

10%-90%

Elinikä (H)

GG gt; 100 000 tuntia

Yllä olevat tiedot ovat vain viitteellisiä, edellyttäen että lopullinen vahvistus tehdään yrityshenkilöstölle

Hot Tags: etuosan LED-näyttö, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like