Värillinen LED-merkki

Olemme kaikki samaa mieltä siitä, että kaikki ovat erittäin tärkeitä nopeasti kasvavalle led-näyttötoimittajalle, mutta eivät tarpeeksi. Mielestämme on erittäin tärkeää saada tyydyttää palautetta asiakkailtamme. Olisi täydellistä, jos olisimme pärjänneet paremmin kuin heidän odotuksensa.
Keskustele nyt

Tuotetiedot


Mikä on tärkeintä, mielessä Outdoor P10 Full Color LED Signs valmistaja? Aivan kuten useimmat hyvät kysymykset koskaan ja kaikkialla maailmassa, se on liian vaikea vastata. Onko vastaus marginaali, markkinointi osuus, tai maine? Olemme kaikki samaa mieltä siitä, että kaikki ovat erittäin tärkeitä nopeasti kasvavalle led-näyttötoimittajalle, mutta eivät tarpeeksi. Mielestämme on erittäin tärkeää saada tyydyttää palautetta asiakkailtamme. Olisi täydellistä, jos olisimme pärjänneet paremmin kuin heidän odotuksensa.

Kun esimerkki 100 neliömetriä led näyttää, useimmat led näytön valmistajat haluaisivat tuottaa niitä vain yhden hankkeen. Tällä tavoin, samalla marginaalilla se vaatisi vähemmän energiaa valmistajien sen suorittamiseen, ja yksi ammatillinen myynti insinööri huoltaa sitä hyvin alusta alkaen hankkeen, kunnes lopullinen asennus. Tilanne on todella mukava, ja olemme varmasti 100% valmiita tekemään tällaisia johti näyttö hankkeita.

Mutta jos meillä on mahdollisuus tehdä valinta, haluamme tehdä 30 hanketta jokaisen koko 3SQ. Vain M:lle ja 30 asiakkaalle. Syynä ei todellakaan ole, että emme halua nostaa inhimillisen lähteen ja energian kustannuksia ilman tavoitetta. Itse asiassa, jos teemme 30 hanketta 30 asiakkaalle, saisimme tyydyttää palautetta 30 kertaa. Ja meillä on luottamus.

IMG_20190423_133553

mmexport1554513183077

mmexport1556011881143

Etu kuvaukset:
1. ammatillinen tekninen tuki + laatu lupaus
2. CE ROHS FCC ISO9001 -sertifikaatti
3. Alibaba + TUV arviointi toimittaja hyväksytty
4. 2 vuotta waranty + 1 sarja varaosa ilmaiseksi

Peruslupaus JCDadsilta:
: Täysi automaattinen tuotanto, joka ohjaa korkeaa, parasta värien yhtenäisyyttä ja parempaa suorituskykyä.
B: Energiansäästö, alhainen virrankulutus ja pitkä käyttöikä 10 000 tuntia (noin 10 vuotta).
C: Takaamme, että tarjoamamme laitteet ovat upouusia, täydellisiä ja käyttämättömiä.
D: Hyvä lämmöntuottokyky ja korkea vedenpitävä, koska tuuletusaukon tuuletin (kuten suljin) on suunniteltu ainutlaatuiseksi.
E: Laadunvalvontamme kaikissa prosesseissa materiaaleista- tuotanto- testipakettitoimitus (led-lamppu, moduuli jne.)Hot Tags: Full Color LED Kirjaudu, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

Saatat myös pitää