Ulkona oleva LED-värinäyttö

Outdoor LED -värinäyttö luo korkealaatuista edistynyttä mediaympäristöä ja mainontaympäristöä
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Outdoor LED -värinäyttö luo korkealaatuista edistynyttä mediaympäristöä ja mainontaympäristöä

1. Maantieteellinen sijainti hyvällä ulkoympäristöllä ja LED-ulkomainonnan LED-värillisellä näytöllä

Ulkoinen LED-värinäyttö kattaa pääasiassa kaupungin&# 39: n pääyrityskeskuksen ja kuljetuskeskuksen, kaupallisen kadun, aseman, sataman, lentokentän, moottoritien molemmin puolin, samoin kuin suurimman osan vapaa-ajan kulutusaukiosta, kuten vaakasuuntainen moottoritie tai kaupungin katu. Mitä parempi maantieteellinen sijainti, tiheämpi väestö, sitä korkeampi ajoneuvon hidastuvuusalue, sitä suurempi henkilöstön liikkuvuus on, ja sitä suurempi ja selkeämpi kuva voi tuoda aikaan suuremman visuaalisen vaikutuksen, mikä on tärkeä etu. Tätä ainutlaatuista mediamuotoa on helpompi tuoda esiin mainoksissa brändikuvan ja asiaankuuluvan tiedon levityksen tavoitteen saavuttamiseksi ja tiedon tehokkaan välittämiseksi potentiaalisten asiakkaiden kanssa.

mmexport1586140687869

2. LED-värinäyttö vähentää häiriöitä ja antaa käyttäjille mahdollisuuden tehdä aloite

Ns. Mainontahäiriöillä tarkoitetaan mainosasettelun tai kappalepituuden suhdetta itse median sisältöön. Suurella määrällä mainoksia tietyssä ajassa keskittyä GG-tarjoukseen; pommittaa GG-tarjousta; kuluttajien keskuudessa, mainosviestien voimakkuus sekä keskinäisen puuttumisen ja kompensoinnin ilmiö. Pääasiallinen yrityskeskus ja kuljetuskeskus, enemmän vapaa-ajan kuluttajia suuressa elektronisessa näytössä on vain asennus, älä pelaa mediaa valikoivasti, odottaen tai sen jälkeen, voi käyttää alkuperäistä tylsää aikaa aktiivisesti katsella mainoksia laajamittaisissa LED-koko- väri näyttää tyylikkäitä, viihdettä ja hyödyllisiä tietoja. Päivän kierto, jolloin katsoja voi nähdä saman AD samassa paikassa samaan aikaan, on helppo herättää yleisölle voimakkaita muistoja. Edelliseen vuoteen verrattuna tavallisella ulkomainonnalla suurella elektronisella näytönohjauksella on varmasti syvällisempi merkki yleisölle.

mmexport1574899951519

3. Erinomainen kustannustehokkuus ulkona olevan LED-värinäytön kanssa

Markkinatutkimuslaitosten tekemän innovatiivisen mediatutkimuksen mukaan mainosten muistamisprosentti suurilla elektronisilla näyttöruuduilla oli korkein eri medioissa, kuten suuret elektroniset näytöt, rakennuksissa olevat LCD-televisiot, televisioasemat, sanomalehdet, bussit, taksit, bussit pysähtyy, odotushuoneissa ja metroissa. Ulkona toimiva LED-värinäyttö voi tarjota tiettyjä katselukokemuksia kohdeasiakkaille, mutta se voi silti luoda korkealaatuisen edistyneen mediaympäristön ja mainontaympäristön tuotemerkki viehätysvoimalla huippuluokan tyylikkäille muotituotteille. Edistyneessä tekniikassa ja huippuluokan LED-näytössä olevat mainokset ovat helpompia houkuttelemaan kohdeyleisöä katsomaan aktiivisesti.

Viime vuosina Kiinan&# 39: n ulkomainontateollisuus on osoittanut nopean kasvun trendi, jossa vuotuinen kasvuvauhti on kaksinumeroinen. Se vie myös suuren osan koko mainonnasta, mikä osoittaa nopean kasvun trendi. Niistä ulkomaisten led-näyttövälineiden mainonnan kokonaiskasvuvauhti on yli 30%. Uskomme, että LED-värinäyttö on nopean kasvun ja kehityksen vaiheessa, lähitulevaisuudessa sitä voidaan käyttää useammilla aloilla ja se tarjoaa kuluttajille parempia, kätevämpiä,

mmexport1575206205607

Hot Tags: ulkona led-värinäyttö, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

Saatat myös pitää