LED-ulkomainontanäyttö

Suojaa ulkoilman LED-näyttöruudun liikennetiedotusnäyttö salamaniskuilta
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Monet ihmiset tuntevat LED-mainosnäytön, monet ihmiset ovat myös huolissaan LED-mainosnäytön käytöstä. Monet yritykset tekevät LED-näyttöjä mainoksille. Sitten LED-mainosnäytön rakentamisessa LED-mainosnäytön ulkopuolella oleva teräsrakenne tarvitsee salamannopeja, joten miten suojausanalyysi suoritetaan tässä prosessissa?


Kuinka suojata LED-mainosnäytön teräsrakenne salamaniskuilta? Joten teimme yksityiskohtaisen analyysin.

(1) suoraa salamansuojausta varten salamalaitteet on asennettu LED-mainosnäytön tukirakenteeseen. Sisätiloissa olevat LED-näytöt ja LED-mainosnäytöt lähellä sijaitsevissa korkearakennuksissa eivät ota huomioon salaman sauvojen asetusta.

(2) teräsrakenteen torjumiseksi yhdistä teräsrakenne LED-mainosnäytön kuoreen, luo sama potentiaali ja maa. Maanresistanssin tulisi normaalisti olla alle 10 ohmia. Jos vastus ei täytä vaatimuksia, on luotava toinen manuaalinen maadoitusverkko. Lisäksi salamansuojalaitteiden on oltava maadoitettu oikein.

(3) voimajohtojen aiheuttamasta salamavirrasta lisätään voimajohtoihin yksivaiheinen tai kolmivaiheinen virtalähteen salamasuojalaite. Vaiheviivan poikkipinta-alan on oltava vähintään 10 neliömetriä ja maajohdon yhdistävän poikkileikkauspinnan tulee olla vähintään 16 neliömetriä.

(4) signaalilinjalle generoidulle salamavirralle lisätään signaalilinjaan salamansuojalaite. Signaalijärjestelmä riippuu järjestelmän signaaliliittymästä. Verkkokaapeleille asenna verkkosignaalin lampun suojus, sarjarajapintaan, asenna db9-liitäntälampun suojaus jne.


LED-ulkomainontanäyttö

outdoor smd led video displays

Ulkona led-näytön projektit

mmexport1584965362120

mmexport1586078812245

mmexport1584965368191

Jos sinulla on mielenkiintoista forLED-mainosnäyttöä, ota rohkeasti yhteyttä saadaksesi lisätietoja, kiitos!

Hot Tags: ulkona led mainonta näyttö, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

Saatat myös pitää