Ulkona iso LED-näyttö

Ulkona oleva LED-suuri näyttö antaa visuaalisen näyttömainonnan
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Ulkona iso led-näyttöominaisuus

(1) korkea koristearvo

Perinteiset mainontamuodot voidaan havainnollistaa vain kuvilla, ja luovuuden puute on helppo unohtaa; Suuri ulkona oleva led-näyttö asetetaan kuitenkin yleensä julkisiin paikkoihin ja liikennevaltimoihin, joissa on enemmän ihmisiä, mikä houkuttelee katsojia' aktiivinen huomio intuitiivisilla, eloisilla ja eloisilla mainoksilla, ja niiden laajempi kattavuus tekee niistä entistä houkuttelevampia katsojille kuin perinteinen media.

(2) kätevä ja nopea

Perinteinen mainosjulkaisutieto ei ole yhtä kätevä kuin ulkona olevan suuren led-näytön julkaisutiedot, perinteinen mainonta jokaisesta tiedon julkaisusta, koko mainoslinja on suunniteltava uudelleen ja korvattava, ja työvoimakustannukset, ajan kulutus; Ulkona toimivien suurten led-näyttöjen valmistajat' mainokset on kytkettävä tietokoneeseen vain datakaapelin tai langattoman viestinnän kautta. Niin kauan kuin tietokone on yksinkertaisesti asennettu, sitä voidaan käyttää mainostamaan sisältöä, joka on sekä kätevää että nopeaa.

(3) rajoittamaton

Perinteisen mainosmuodon sisältö on rajoitettua, mikä ei voi täysin ilmaista ilmoituksen sisältöä; LED-näyttömainonta, operaattorit ja kustantajat voidaan päivittää milloin tahansa ulkona olevan suuren led-näytön mainossisällön, tarvitsee vain käyttää ja hallita tietokonetta, päivitysprosessi ei ole muiden ulkoisten olosuhteiden alainen.

mmexport1575252205230

mmexport1574899951519

mmexport1575331345934

Yhteiskunnan kehityksen sekä tieteen ja tekniikan kehityksen myötä suurilla tuotemerkkiyrityksillä on yhä korkeammat vaatimukset ulkomainonnalle. Suhteellisen vanha ulkona led-näyttö (kuten yhden postin mainonta, valolaatikkomainonta, siltamainonta, triplex-mainonta jne.) Ei enää vastaa käyttäjien tarpeita, ja perinteinen ulkomainonta on aiheuttanut visuaalista väsymystä.

Tutkimus