Vesitiivis ulkona korostava täysvärinen LED-näyttö

P10mm-ulkoinen SMD-led-näyttö on täydellinen korvaus P10mm-ulkoisella DIP-led-näytöllä, joka oli ollut ehdottomasti yleinen spec kaikille ulkoilman led-näytöille. Se ottaa paikan haltuunsa suuremman katselukulman, täydellisen väritehokkuuden, suuren kirkkauden ja hyvän ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Vesitiivis ulkona korostava täysvärinen LED-näyttö hd-digitaalisen kehitystrendin kanssa, koska uutta mediaa ei voida sivuuttaa voimalla. Se ei ole vain perinteisen ulkomedian ja TV-median jatke, vaan se yhdistetään myös weibon, LBS-paikannuksen ja muiden sosiaalisen median ja matkaviestimien kanssa rakentamaan kolmiulotteinen tila vuorovaikutukseen ja viestintään kuluttajien kanssa. Samalla se antaa enemmän mahdollisuuksia luovuudelle ja muotoilee omaa media-arvoa.

1-15050F94R5A8 

mmexport1546324092461


weixintupian_20190415193846


IMG_0695


Sisäisen led-näytön ikääntymisajan mainonta

advertising led screen factory

Led näytön tehdas

advertising led screen factory

Ammattimainen vedenpitävä ulkoilmakykyinen täysvärinen LED-näyttö ei tuo vain pakollisia ja järkyttäviä visuaalisia tehosteita yleisölle. Sen laaja käyttö antaa yrityksille mahdollisuuden valita haluamansa osoite yleisön perusteella. Yhdessä ulkona olevien LED-näyttöjen etujen kanssa, ne ovat myös joustavampia kuin perinteiset mainontamenetelmät, ja niiden avulla voidaan valita ja valita mainonnan aika ja kohta.

Hot Tags: ulkona oleva vedenpitävä kova värillinen led-näyttö, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like