Led-videolauta

Outdoor LED-näyttökortti Johdanto Led-moduulia voidaan käyttää etuhuoltoasennukseen, etuhuoltoseinään asennettuUN LED-pienhuoneratkaisuun, ei huoltoon pääsyä, LED-näyttö voidaan asentaa lähelle seinää Seinä on kiinnitetty ja vanhaa rakennetta käytetään suoraan,...
Keskustele nyt

Tuotetiedot


Outdoor LED näyttökortti Johdanto


  • Led-moduulia voidaan käyttää etuhuoltoasennukseen, etuhuoltoseinään asennettu LED-pieni huoneratkaisu, ei huoltoa, LED-näyttö voidaan asentaa lähelle seinää

  • Seinä on kiinnitetty, ja vanhaa rakennetta käytetään suoraan, mikä korvaa täysin LCD-näytön, mikä säästää aikaa ja vaivaa. 16:9 täydellinen suhde, voit suoraan käyttää alkuperäistä LCD-lähde.

  • Kaksinkertainen varavirtalähde, järjestelmäkortti ja likainen pääliitäntä, käyttäen kaksoissignaalituloa, signaalin eheyden automaattinen havaitseminen Kun yksi virtalähde epäonnistuu, toinen signaali puuttuu automaattisesti led-näytön normaalin toiminnan varmistamiseksi.

  • Piilokahvat ylhäällä ja sivuilla, helppo purkaa kotelo yhdellä. Kaapin ympärillä on vuotamattomia nauhoja, jotka tekevät saumoista täydellisempiä.

  • Erittäin tarkka, painevalettu alumiinikotelo, täydellinen saumaton, kohdistettu paikka + paikannustappi, idioottivarma.


Saatavilla koko: P3.91, P4, P5, P6, P8, P10, P12, P16.

Ulkona led näyttötaulu ominaisuus


Ulko-led-näyttö korkealla suojalla, pölytiivis vedenpitävä korroosionesto

Se hyväksyy ulkona erityinen itsenäinen vedenpitävä moduuli ja erinomainen vedeneristys kotelo. Sen ei tarvitse huolehtia ainutlaatuinen maski suunnittelu vesihöyryn eroosion näyttö, pölytiivis, vedenpitävä ja korroosionkestävä, ja suojausluokka on jopa IP65.

image

Erittäin korkea resoluutio, kirkas väri

Koska ulkona pieni etäisyys edelleen murtaa, ulkona näyttö on yhä suurempi, ja resoluutio koko näytön saavuttaa korkeamman tason, niin että teräväpiirtokuvan laatu ja rikas väri voidaan paremmin ilmaista.

image

Energiansäästö ja ympäristönsuojelu, kustannustehokas

Led-näytön valomateriaali itsessään on energiaa säästävä tuote, joka on varustettu erillisellä jatkuvalla virta-asemalla, energiaa säästävällä 1C:llä ja korkealla muuntonopeuden käyttöteholla, ja kirkkautta voidaan säätää automaattisesti.

image

Erittäin laaja katselukulma

120. Erittäin laaja katselukulma, suuri katselukulma ja vapaa katseluasento

image

Erittäin korkea yhdenmukaisuus lievittää silmien väsymystä

Aallonpituuspoikkeama voidaan ohjata ±2nm, kromatiteetin ja kirkkauden yhtenäisyys voi nousta 99%, tasaisuus on ±0,1 mm, ja saumaus kuilu on<0.2mm, which="" makes="" the="" color="" uniformity="" and="" consistency="">

image

Saumaton ompelemalla

Valmis vakiokaappi ilman ilmeisiä aukkoja kaappien välillä.

image

Saatavilla koko: P3.91, P4, P5, P6, P8, P10, P12, P16.


Outdoor led hallituksen hankkeita

outdoor led display board

curved led display screen


Hot Tags: Led Video Board, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like