Kiinteä ulkona oleva LED-näyttö

Tärkeä paikka ulkona led-näytöllä Kiinteällä ulko-led-näytöllä on ratkaiseva merkitys brändäyksessä. Ulkoisen digitaalisen led-näytön sijainti on tärkeä sen varmistamiseksi, että se saavuttaa kohdeyleisönsä. Oikean koon digitaalisilla opastuksilla on myös ratkaiseva merkitys asiakkaiden vaikuttamiseen ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Tärkeä paikka ulkona led-näytölle

Kiinteällä ulkona olevalla näytöllä on ratkaiseva merkitys brändäyksessä. Ulkoisen digitaalisen led-näytön sijainti on tärkeä sen varmistamiseksi, että se saavuttaa kohdeyleisönsä. Oikean koon digitaalisilla opastuksilla on myös ratkaiseva merkitys asiakkaiden vaikuttamiseen. Lisäksi tekstin ja tuotteen koko sekä tuotteen sijoituspaikka ovat yhtä tärkeitä.

image

image

Yhdeksänkymmentä prosenttia aivojen prosessimme tiedoista on visuaalisia. Yli 60% käyttää digitaalisia led-näyttöjä oppiaksesi tuotteista enemmän.

Tutkimukset osoittavat, että 40% asiakkaista uskoo, että LED-näytöt vaikuttavat heidän ostopäätöksiinsä. LED-näytöt voivat houkutella kuluttajia kuluttamaan enemmän. Jopa 80% asiakkaista myönsi päättäneensä mennä kauppaan, koska kiinteä led-näyttö kiinnitti heidän huomionsa.

GG # 39 on vielä yllättävämpää, että ihmiset voivat muistaa mitä he näkivät digitaalisella led-näytöllä kuukausi sitten. Tutkimukset osoittavat, että digitaalisten opasteiden muisti on 83%.

arc led video wall

led display screen

LED-näytön ikääntymisaika

led display aging time

led display board factory

Kiinteä ulkonäkö ulkona toimii huonoissa sääolosuhteissa. Vedenpitävä led-näyttö toimii hyvin sateessa ja ukkosta. Digitaalinen led-näyttö voidaan päivittää milloin tahansa, missä tahansa, helposti ja nopeasti, ja se voidaan jopa suunnitella etukäteen. Kaikki vaatimukset, pls älä epäröi ottaa yhteyttä saadaksesi lisätietoja. Kiitos!

Hot Tags: Kiinteä ulkona oleva näyttö, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like