Digitaalinen led-näyttö

Ulkoinen digitaalinen led-näyttö kehittyy nopeasti. Se kasvaa nopeasti yli 25 prosenttia vuodessa. Näyttävän ja todellisen visuaalisen kokemuksensa ansiosta digitaalisesta led-näytöstä on tullut välttämätön jäsen ulkomainonnan harjoittajille. Varsinkin kaupallisessa keskustassa ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot


Ulkoinen digitaalinen led-näyttö kehittyy nopeasti. Se kasvaa nopeasti yli 25 prosenttia vuodessa. Näyttävän ja todellisen visuaalisen kokemuksensa ansiosta digitaalisesta led-näytöstä on tullut välttämätön jäsen ulkomainonnan harjoittajille. Erityisesti kaupallisessa keskustassa, jossa ihmiset ovat tiheään asuttuja, ulkona led-näytöt ovat kaikkialla.


Anna&# 39: n nähdä sovelluksen neljä

(1) Katumainonnan pylväs

Ulkomainonta on digitaalisen led-näytön tärkein taistelukenttä, ja kun mainostajat kiinnittävät enemmän huomiota yleisön&# 39: n tunteisiin, pienen sävelkorkeuden johtaman näytön edistämiseen ja soveltamiseen, älykkäisiin mainoslaitteisiin ja muihin tuotteisiin kuuluu LED-tuotteita eturintamassa ulkomainonnan.

image

(2) Huoltoasema

Huoltoaseman etuna on laaja kattavuus, suuri yleisökoko ja hyvät taloudelliset olosuhteet yleisölle. Tämän on tarkoitus myös tuoda markkinointi-arvoa LED-näytön kautta paremmin, mikä vastaa paremmin mainostajien tarpeita. Tulevaa huoltoasemaa johdetaan lupaaviksi markkinoiksi näyttöteollisuudelle.


image

(3) Yhteisön tiedotusvälineet

Yhteisön digitaalista led-näyttöä voidaan simuloida keskusalustaohjelmistolla, joka voi vierittää reaaliaikaista säätä, kaupungin hätätilannetietoja, julkisen palvelun ilmoituksia, kaupallisia mainoksia, elämäpalveluita ja muuta yhteisöelämän tietoa reaaliajassa tarjoamalla asukkaille mukavuutta, levittäen samalla arvokasta tietoa. Teknologian kypsyyden ja hintojen edelleen laskun myötä yhä enemmän digitaalista led-näyttöä käytetään yhteisöllisessä mediassa.

mmexport1557796188400

(4) Rakennusverhojen digitaalinen led-näyttö

Tilastojen mukaan Kiinan&# 39: n nykyaikaisen lasitetun verhotuseinän pinta-ala on ylittänyt 70 miljoonaa neliömetriä, ja tällainen valtava lasitetun verhon seinämä on valtava potentiaalinen markkinat ulkomaisen mediamainonnan markkinoille ja arkkitehtonisen jalan mukana mediatekniikka, tämä johdetaan Uusi sininen valtameri markkinoille, joilla digitaalinen led-näyttö on murtautunut.

mmexport1558341096734

Jos etsit digitaalista led-näyttöä, ota rohkeasti yhteyttä saadaksesi lisätietoja. Meillä on erilaisia ​​malleja valintaa varten.

Hot Tags: digitaalinen led-näyttö, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like