Digitaalinen led-näyttö

Ulkona digitaalinen led-näyttö kehittyy suurella nopeudella. Se kasvaa nopeasti yli 25 prosentin vuosivauhtia. Elävän ja todellisen visuaalisen kokemuksensa avulla digitaalisesta led-näytöstä on tullut välttämätön ulkomainonnan operaattoreiden jäsen. Erityisesti...
Keskustele nyt

Tuotetiedot


Ulkona digitaalinen led-näyttö kehittyy suurella nopeudella. Se kasvaa nopeasti yli 25 prosentin vuosivauhtia. Elävän ja todellisen visuaalisen kokemuksensa avulla digitaalisesta led-näytöstä on tullut välttämätön ulkomainonnan operaattoreiden jäsen. Erityisesti kaupungin kaupallisessa keskustassa, jossa ihmiset ovat tiheästi asuttuja, ulkona led-näyttöjä on kaikkialla.


Katsotaan neljä hakemusta

(1) Katumainossarake

Ulkomainonta on digitaalisen led-näytön tärkein taistelukenttä, ja kun mainostajat kiinnittävät enemmän huomiota yleisön tunteisiin, pienen pitch-led-näytön mainostaminen ja soveltaminen, älykkäät mainoskoneet ja muut tuotteet ovat LED-tuotteita ulkomainonnan eturintamassa.

image

(2) Huoltoasema

Huoltoasemalla on laajan kattavuuden, suuren yleisökoon ja hyvien taloudellisten olosuhteiden edut yleisölle. Tämän tarkoituksena on myös lisätä markkinointiarvoa LED-näytön kautta, mikä vastaa paremmin mainostajien tarpeita. Tulevaa huoltoasemaa johdetaan Lupaavat markkinat näyttöteollisuudelle.


image

(3) Yhteisön tiedotusvälineet

Yhteisön digitaalista led-näyttöä voidaan simulcastata keskitetyn alustan ohjelmistolla, joka voi vierittää reaaliaikaista säätä, kaupungin hätätietoja, julkisen palvelun mainoksia, kaupallisia mainoksia, elämänpalveluja ja muuta yhteisöelämän tietoa reaaliajassa, mikä tarjoaa mukavuutta asukkaille ja levittää arvokasta tietoa. Teknologian kypsyyden ja hintojen laskun vuoksi yhä enemmän digitaalista led-näyttöä käytetään yhteisön tiedotusvälineissä.

mmexport1557796188400

(4) Verhon digitaalinen led-näyttö

Tilastojen mukaan Kiinan modernin lasiverhoseinän kokonaispinta-ala on ylittänyt 70 miljoonaa neliömetriä, ja tällainen valtava lasiverhoseinävarasto on valtava potentiaalinen markkina ulkoilmamediamainonnalle, ja arkkitehtonisen mediateknologian jaloilla tämä johtaa uutta sinistä valtamerta markkinoilla, joilla digitaalinen led-näyttö on murtautunut läpi.

mmexport1558341096734

Jos etsit digitaalista led-näyttöä, ota meihin yhteyttä lisätietoja. Meillä on erilaisia malleja valintaan.

Hot Tags: digitaalinen led-näyttö, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like