Arc Led näyttötaulu

Tällä Arc Led -näyttötaululla voidaan näyttää värikkäitä staattisia ja animoituja kuvia, se tukee VGA-näyttötiloja ja pystyy näyttämään televisio-ohjelmia, VCD- tai DVD-ohjelmia, live-ohjelmia, erinomaisilla näyttöefekteillä, korkealla luotettavuudella ja järjestelmän vakaudella, hyvällä väriseoksen suorituskyvyllä, suuri kulma, teräväpiirto.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Tuotteen esittely

TämäArc Led Display Board voi näyttää värikkäitä staattisia ja animoituja kuvia, se tukee VGA-näyttötiloja ja pystyy näyttämään televisio-ohjelmia, VCD- tai DVD-ohjelmia, live-ohjelmia, erinomaisilla näyttöefekteillä, korkealla luotettavuudella ja järjestelmän vakaudella, hyvällä väriseoksen suorituskyvyllä, suurella kulmalla , teräväpiirto. Tuotetta käytetään laajasti ostoskeskuksissa, metroasemissa, linja-autoasemilla, suurissa kauppapaikoissa, stadionilla, pankeissa, posti- ja televiestinnässä, valtion virastoissa, terminaaleissa, telakoissa, asemilla, arvopaperimarkkinoilla ja muissa markkinatransaktioissa, lääketieteellisissä järjestelmissä, voimalla ja näyttelyssä hallita julkisuuden, mainonnan, tiedon julkaisuohjeiden ja muiden paikkojen tarvetta. Arc Led -näyttötaulu voidaan toimittaa erilaisilla eritelmillä. Tarkista yksityiskohdat huolellisesti ja kerro meille vaatimuksesi ennen ostamista!

ominaisuudet

● käyttämällä korkealaatuista LED-valoa, saavuta kirkkaat värit ja korkea kirkkaus.

● Käytä erittäin tehokasta ajaa IC-sirua, kirkkaan LEDin ja piirilevyn muotoilua 29% energiansäästöön.

● korkea johdonmukaisuus, suuri kontrasti ja tasoisuus.

● anti-uv-moduulimaski, hapettumisenestomodulipakkaus estää muodonmuutoksia.

● IP65-suojaluokka, kestävyys tekee näytöstä sopivan kaikenlaiseen ulkoilmaan.


waterproof led display cabinet

outdoor led board aging time

led display board factory

27(1)

weixintupian_20180109133553weixintupian_20180109133605Hot Tags: valokaaren led-näyttötaulu, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like