Mainonta ulkona LED-näyttö

LED-näyttömainonnan esittely Johdanto 1. Hyvä valosekoitus: Punaiset, vihreät ja siniset putket sekoitetaan samassa putkessa erittäin korkealla väreillä ja realistisemmilla väreillä. 2. Suuri kontrastisuhde: Verrattuna in-line-värillisiin ja in-line-yksivärisiin, näytön vaikutus on ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Mainonta ulkona LED-näyttö Johdanto

1. Hyvä valosekoitus: Punaiset, vihreät ja siniset putket sekoitetaan samassa putkessa erittäin korkealla väreillä ja realistisemmilla väreillä.

2. Suuri kontrastisuhde: Verrattuna in-line täysvärisiin ja in-line yksivärisiin, näytön vaikutus on suurempi ja väri on realistisempi.

3. Laaja katselukulma: vaakasuora katselukulma voi nousta 140 ° tai enemmän, pystysuora katselukulma voi saavuttaa 140 ° tai enemmän, ja monisuuntainen katseluvaikutus on erinomainen.

4. Mukavuus: Verrattuna ulkotulppien täysvärituotteisiin, se on kevyempi ja ohuempi; se tuo mukavuutta kokoonpanoon ja myöhempään huoltoon, mikä säästää aikaa ja vaivaa.


Edessä oleva LED-moduulin suunnittelu

P10SMD1weixintupian_20171206153607

Tällainen muotoilu ei ole rajoitusta takana olevaan tilaan. Sopii hyvin asennettavaksi seinäasennukseen tai sellaiseen, jolla ei ole tarpeeksi tilaa led-näytön takana.


Ulkouima vedenpitävä kaappi

Tehtaan ikääntymisaika

led board aging time

Ulkouima led-näyttöprojektit

advertising led screen (6)advertising led screen (10)advertising led screen (23)

led display screen (28)

led display screen (51)

mmexport1584347506908


Hot Tags: mainonta ulkona led-näyttö, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like