LED-mainosnäyttö

Lyhyesti: LED-mainontanäyttövälineillä on myös korkea tehokas tavoiteaste mainontaominaisuuksilla. Verrattuna mediavälitysmuotoihin, kuten televisioon ja sanomalehtiin, LED-mainosnäyttöjen hinta on suhteellisen alhainen. Nämä ainutlaatuiset arvot tekevät värillisistä LED-mainosnäyttövälineistä ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Lyhyesti: LED-mainontanäyttövälineillä on myös korkea tehokas tavoiteaste mainontaominaisuuksilla. Verrattuna mediavälitysmuotoihin, kuten televisioon ja sanomalehtiin, LED-mainosnäyttöjen hinta on suhteellisen alhainen. Nämä ainutlaatuiset arvot tekevät värillisistä LED-mainosnäyttövälineistä luonnollisesti ulkoilmavälineiden alkuvaiheen. Poiketen perinteisistä ulkomedioista, värillinen LED-mainosnäyttö ei ole vain puhdas ulkoilmaväline. Sillä on myös television ja muun median ominaisuudet ja edut. Sillä on suurempi luova tila ja laajempi kolmiulotteinen tila vuorovaikutukseen ja viestintään kuluttajien kanssa. Se on yksilöllinen näyttömuoto, joka täyttää yksilölliset tarpeet ja jolla on digitaalikauden viestinnän käsite.


Outdoor Led -näytön parametri

Led mainosnäytön ikääntyminen

Kaapin valokuva

Outdoor led-näytön projektit

QQtupian20151201161033

led wall

QQtupian20160706094740

Sovellus: Sairaaleja, museoita jne. Voidaan käyttää navigointiin ja reittisuunnitteluun. Sairaaloissa, pankeissa, ostoskeskuksissa jne. Ne voivat tarjota numeroita koskevia tietoja, alennustietoja, viihdetoimintoja jne.

Hot Tags: johti mainosnäyttö, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

Saatat myös pitää