P3 LED-näyttö

P3 LED-näyttö suosii vakaata ja luotettavaa
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Korkealaatuinen LED-siru, vahva antistaattinen, alhainen kirkkauden vajaus, korkea aallonpituus stabiilius; Kehittyneet pakkauslaitteet laadun ja elämän varmistamiseksi; Huoneen täysvärinen LED-näyttö koostuu RGB-kolmivärisistä LED-valoista, jotka voivat näyttää 36-bittistä väriä, ja ne voivat näyttää kaikenlaisia tietoja reaaliajassa ja synkronisesti, kuten 2d- tai 3d-animaatio-, video-, TV- ja live-videotietoja. Sovelluksen laajuus: tällaisella LED-näytöllä on elävä väri ja vahva muunneltavuus, joka sopii mainosmediaan, urheilupaikkoihin, pelien suoraan lähetykseen, viihdepaikkoihin, lavasovelluksiin ja erilaisiin julkisiin tiloihin.

P3 sisätilojen täysvärinen LED-näyttö on sisätilojen täysvärinen LED-näyttösarjatuotteet sisältävät korkeimman resoluution, tuote KÄYTTÄÄ SMD-taulukkoprosessia, pikseli on 111111 per SQM, voi toistaa hd-videotiedostoja, kuulua huippuluokan LED-näyttösarjojen tuotteeseen, sitä voidaan soveltaa eri tilanteisiin videomainosten, teräväpiirtovideokalvojen, TV: n jne.

Edistyksellinen ja kohtuullinen järjestelmäsuunnittelu, vakaa näyttövaikutus, helppo asennus ja huolto. Koko sään työ: eloisa väri, korkea virkistystaajuus, antistaattinen, pölytiivis, hyvä lämmönpoistovaikutus, korkea kustannusteho. Soveltamisala: ostoskeskukset, yritykset, koulut, vaihe, pankit, arvopaperit, yleinen turvallisuus, liikenne, teollisuus ja kauppa, sähkö, tulli, sairaalat, puistot, lentokentät, asemat, urheilupaikat ja muut alat.

mmexport1575252186816

mmexport1574686611580


Se sopii joidenkin hyödykkeiden näyttämiseen ostoskeskuksessa, ja mainos lyhyet videot, mikroelokuvat jne., houkuttelevat asiakkaita ja saavat ihmiset tekemään syvän vaikutuksen hyödykkeisiin tahattomasti. Kokoushuonetta, multimediatoimintohuonetta, voidaan käyttää kokoushuoneessa diojen ja muiden näyttelyasiakirjojen näyttämiseen. Lavaverhoseinä, joka sopii kaikenlaisiin esitysvaiheen taustanäytösverhoseinään, kuten juhlaan, juhliin, häihin, ohjelman juhlintaan, yrityksen vuosikokoukseen ja muihin aktiviteetteihin.

Hot Tags: P3 LED Display, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like