Sisäinen kirkas kirkas P3-näyttö

Sisätiloissa kirkas kirkas P3-näyttömainonta parempana vakaana ja luotettavana
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Korkealaatuinen LED-siru, vahva antistaattinen, alhainen kirkkaus vaimennus, korkea aallonpituus vakaus; Kehittyneet pakkauslaitteet laadun ja elämän varmistamiseksi; Huoneen värillinen LED-näyttö koostuu RGB-kolmivärisistä LED-valoista, jotka voivat näyttää 36-bittisen värin ja voivat näyttää kaikenlaisia tietoja reaaliajassa ja synkronisesti, kuten 2D- tai 3D-animaatioista, videosta, televisiosta ja live-videotiedoista. Sovellus laajuus: tällainen LED-näyttö on elävä väri ja vahva sopeutumiskyky, joka sopii mainonnan media, urheilupaikat, live-lähetys pelejä, viihdepaikkoja, vaiheessa sovelluksia ja erilaisia julkisia tiloja.

P3 sisätiloissa värillinen LED-näyttö on sisätiloissa täysvärinen LED-näyttö sarja tuotteet sisältää korkeimman resoluution, tuote käyttää SMD taulukko prosessi, pikseli on 111111 per SQM, voi toistaa HD-videotiedostoja, kuuluvat tuotteen high-end LED-näyttösarja, voidaan soveltaa eri tilanteissa jakeluun videomainoksia, teräväpiirtovideoelokuvia, TV, jne.

Edistyksellinen ja kohtuullinen järjestelmän rakenne, vakaa näyttötehoste, helppo asennus ja huolto. All-weather työ: elävä väri, korkea virkistystaajuus, antistaattinen, pölytiivis, hyvä lämmöntuotto vaikutus, korkea kustannusteho. Soveltamisala: ostoskeskukset, yritykset, koulut, vaihe, pankit, arvopaperit, julkinen turvallisuus, liikenne, teollisuus ja kauppa, sähkö, tulli, sairaalat, puistot, lentokentät, asemat, urheilupaikat ja muut alat.

mmexport1575252186816

mmexport1574686611580


Se sopii joidenkin hyödykkeiden näyttämiseen ostoskeskuksessa, ja mainos lyhyitä videoita, mikroelokuvia jne., houkutella asiakkaita ja tehdä ihmisillä on syvä vaikutus hyödykkeiden tahattomasti. Kokoushuone, multimedia monitoimihuone, voidaan käyttää kokoushuoneessa näyttää dioja ja muita show asiakirjoja. Stage verho seinä, sopii kaikenlaisia suorituskyvyn vaiheessa tausta näyttö verho seinä, kuten juhla, puolue, häät, ohjelma juhla, yrityksen vuosikokous ja muuta toimintaa.

Hot Tags: sisätiloissa korkea kirkas kirkas P3-näyttö, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like