P3-LED-näyttö

P3-LED-näyttö on ensisijainen vakaa ja luotettava
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Laadukas LED-siru, vahva antistaattinen, matala kirkkauden vaimennus, korkea aallonpituuden vakaus; Edistyneet pakkauslaitteet laadun ja elämän varmistamiseksi; Huoneen&# 39: n täysvärinen LED-näyttö koostuu kolmivärisistä RGB-LED-valoista, jotka voivat näyttää 36-bittisiä värejä ja voivat näyttää kaikenlaisia ​​tietoja reaaliajassa ja synkronisesti, kuten 2d- tai 3D-animaatio, video, TV- ja suorat videotiedot. Sovelluksen laajuus: Tällaisella LED-näytöllä on elävät värit ja voimakas sopeutumiskyky, joka soveltuu mainosmateriaaleihin, urheilutiloihin, pelien suoratoistoon, viihdepaikkoihin, näyttämösovelluksiin ja erilaisiin julkisiin tiloihin.

P3-sisäinen värillinen LED-näyttö on sisätiloissa oleva värillinen LED-näyttö -sarjatuotteet, jotka sisältävät korkeimman resoluution, tuote KÄYTETÄÄN SMD-pöytäprosessia, pikseli on 111111 / SQM, voi toistaa hd-videotiedostoja, kuulua huippuluokan LED-näyttösarjan tuotteeseen, voidaan soveltaa useissa tilanteissa videomainosten, teräväpiirtovideoelokuvien, TV: n jne. jakeluun.

Edistyksellinen ja kohtuullinen järjestelmän suunnittelu, vakaa näyttöefekti, helppo asennus ja huolto. Kaikissa sääolosuhteissa työskentelevät: elävät värit, korkea virkistystaajuus, antistaattinen, pölytiivis, hyvä lämmönpoistovaikutus, korkea suorituskyky. Soveltamisala: ostoskeskukset, yritykset, koulut, näyttämö, Pankit, arvopaperit, yleinen turvallisuus, kuljetus, teollisuus ja kauppa, sähkö, tulli, sairaalat, puistot, lentokentät, asemat, urheilupaikat ja muut alat.

mmexport1575252186816

mmexport1574686611580


Se soveltuu eräiden hyödykkeiden esittelyyn ostoskeskuksessa, ja lyhyet mainosvideot, mikrofilmit jne. Houkuttelevat asiakkaita ja saavat ihmiset tuntemaan syvällisesti hyödykkeet tahattomasti. Kokoustilaa, multimediatoimintatilaa voidaan käyttää kokoushuoneessa dioiden ja muiden esitysdokumenttien näyttämiseen. Vaiheinen verhoseinä, joka soveltuu kaikenlaisiin esitysvaiheiden taustanäyttöisiin verhoseiniin, kuten juhlat, juhlat, häät, ohjelmajuhlat, yrityksen vuosikokous ja muut aktiviteetit.

Hot Tags: P3 LED-näyttö, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas,

Tutkimus

You Might Also Like