LED-videonäyttö

Tämän vuoden epidemiasta voimme nähdä, että tuhansien kauneimpien taaksepäin suuntautuneiden kasvot valaistaan ​​eri kaupungeissa, samoin kuin liikenteen johtamat näytöt ja verhoseinät. Varhaisen radan LED-näyttöjä käytetään. Markkinoiden palautteen perusteella olemme analysoineet, että tämä on erittäin hyvä ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Tämän vuoden epidemiasta voimme nähdä, että tuhansien kauneimpien taaksepäin suuntautuneiden kasvot valaistaan ​​eri kaupungeissa, samoin kuin liikenteen johtamat näytöt ja verhoseinät. Varhaisen radan LED-näyttöjä käytetään. Markkinoiden palautteen perusteella olemme analysoineet, että tämä on erittäin hyvä kehityssuunta.

Lisäksi LED-videonäyttötekniikkaa, tuotteita ja ratkaisuja on jatkuvasti parannettu ja päivitetty. Nykyään erilaisten älykkäiden kaupunkinäyttöpäätteiden käyttö on yleistymässä. Katso alla olevat tiedot:

Indoor led -videonäytön ikääntymisaika

led display board aging time

led module aging timeled module

Led-näytön tehdasnäkymä

led screen factory

LED-videonäyttöprojektit

advertising led screen (7)

advertising led screen (12)

advertising led screen (29)

indoor HD led screen

Paketti

Plywood case

LED-näyttöteollisuus ja älykäs kaupunkiekologia yhdistettynä muodostavat LED-älykkään kaupungin näyttöpäätteet, joita myös vähitellen käytetään laajalti, erityisesti valopylväiden suosiminen ja soveltaminen, älykäs valvonta, liikenteen ohjaava näyttö, älykkäät suojatiejärjestelmät jne. , niin että LED-videonäyttö tuo lisää mahdollisuuksia älykkään kaupunkiterminaalin näyttöön.


Hot Tags: led-näyttö, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

Saatat myös pitää