Indoor LED-näyttö

Täysin etukäteen pääsy, erittäin ohut muotoilu ja erinomainen näytön suorituskyky tekevät siitä ensimmäisen valinnan vieraanvaraisuudessa, kokoushuoneessa, TV-studiosovelluksessa
Keskustele nyt

Tuotetiedot

JCDads Indoor LED Displayadopt Korkealaatuinen LED-lamppu, kontrastisuhde 2500: 1 ja korkea harmaasävy tarjoavat paremman kuvan ja visuaalisen juhlan. tee siitä ensimmäinen valinta vieraanvaraisuudessa, kokoushuoneessa, TV-studiosovelluksessa. Erinomainen sakeus yhdistettynä matalaan kirkkauteen ja erittäin harmaasävyiseen IF5.0 -puhelimeen on erinomainen johdonmukaisuus matalan kirkkauden olosuhteissa, jopa alennettu jopa 20%: n kirkkauteen. Ohut ja kevyt paneelisuunnittelu 85 mm: n paneelin syvyys ja 16 kg: n paneelipaino johtavat merkittävään säästöön kuljetuksessa ja asennuksessa kuin perinteinen paneeli. P5mmHigh Definition LED -näyttö.Korkea määritelmä, HD-TV: na; Kevyt noin 20 kg / kaappi; Hyvä lämmönpoisto vakaan pitkän käyttöiän ajan; Korkea kontrastisuhde heijastaa todellisempaa ja elävämpää väriä; Silm-kaapin muotoilu helpottaa kokoamista; Asennettu ostoskeskukseen, kokoushuoneeseen, televisiostudioihin jne.


Indoor LED-näyttöparametri

indoor led display screen

Indoor LED-näyttöprojektit

indoor fixed led screen

indoor HD led screen

Indoor-LED-näytön ikääntymisaika tehtaalla

led display board aging time

Mikä on LED?

LED on lyhyt valoa lähettävälle diodille, joka on puolijohdevalonlähde. LEDiä käytetään merkkivaloina monissa laitteissa, ja niitä käytetään yhä enemmän valaistukseen. Vuonna 1962 käyttöön otettu käytännöllinen elektroniikkakomponentti aikaisin LED-valot lähettivät matalan intensiteetin punaista valoa, mutta moderneja versioita on saatavana näkyvällä, ultravioletti- ja infrapuna-aallonpituudella, erittäin kirkkaalla.
LED on valoa emittoiva diodi, kuten elektroniikan diodi, se antaa sähkölle virtauksen vain yhteen suuntaan. Epoksikeskukseen kapseloitu pieni johdin emittoi valoa, kun sähkö virtaa katodista (positiivinen johto) anodiin (negatiivinen johto). Sitten vapautetaan fotoneja kulkemaan silmäänne, jotka sauvat ja käpysi havaitsevat ja lähettävät aivoihisi, ei materiaalia minkä kokoinen !! LED voi kestää 11 vuotta vielä pidempäänkin, kun se kestää tavallisen lampun, joten näet miksi käytämme niitä kuituoptiikkaan. Indoor P5 Kiinteä LED-näyttötaulu valitsi oikeat LED-sirut, jotka voisivat parantaa sirujen yhdenmukaisuutta. Ja ulkoista pakkaustuotanto luotettavimmalle toimittajalle, minkä jälkeen LED-lamppujen raaka-aineiden laatu varmistetaan.


Hot Tags: Indoor LED-näyttö, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

Saatat myös pitää