Indoor P2.5 Hd Led -videoseinä

Lyhyt Indoor P2.5 LED-näyttö käytetään pääasiassa kaikenlaisiin sisätiloissa tapahtuviin aktiviteetteihin, kuten konferensseihin, näyttelyihin, ostoskeskukseen, hallitukseen, kauppaan, näyttämöesityksiin, konsertteihin, juhliin jne., Koska se on erittäin teräväpiirtoinen ja erottelukykyinen ja helppo asentaa. Tuotteen ominaisuudet 1. Pika ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Lyhyt

Indoor P2.5 Hd Led -videoseinää käytetään pääasiassa kaikenlaisiin sisätiloissa tapahtuviin aktiviteetteihin, kuten konferensseihin, näyttelyihin, ostoskeskukseen, hallitukseen, kauppaan, näyttämöesityksiin, konsertteihin, juhliin jne., Koska se on erittäin teräväpiirtoinen ja erottelukykyinen ja helppo asentaa.

Tuotteen ominaisuudet

1. Nopea asennus ja huolto
2. Vahvempi ja tarkempi kaappikehys
3. Teräväpiirto ja resoluutio
4. Parempi johdonmukaisuus
5. Erittäin ohut ja kevyt
6. Voi olla etupalvelu
7.Voidaan ripustaa
8.Metallirasia parantaa lämmönpoistoa

9. Korkea kustannustehokas


Indoor P2.5 HD Led -videoseinä

P2.5 mainonnan led-näyttö

Indoor led-näytön ikääntymisaika

weixintupian_20190404101844

weixintupian_20190404101853

Indoor LED -tauluhankkeet

sisätiloissa mainonta led seinä

LED-näyttöruudun pakettivaihtoehto:

Pakkaustapoja on pääasiassa kahta tyyppiä: lentolaukku ja puinen kotelo

Lentokotelo on tarkoitettu pääasiassa painevaletulle alumiinivuokrauskaapille, koska se on helpompi lastata, purkaa ja lähettää. Puinen kotelo on tarkoitettu pääasiassa kiinteään asennukseen tarkoitettuun näyttökaapiin, koska se liikuttaa näyttöä vähemmän, kiinnittää yleensä pysyvästi sijaintiin. Puiset kotelot on halvempaa.

led-näyttöpaketti

Ja turvallisuuden valvonta, komentoaikataulutus esimerkiksi sellaisilla alueilla kuin hallitseva DLP-takaprojektiosilmukka, samoin kuin LCD-silmukoiden nopea kasvu, Indoor HD Led Video Wall -etuna ei ole merkittävää etuna ole tasomainen sauma, teoriassa koko voi olla laajennettu rajoittamattomasti ja joustavalla asennustavalla, näytön rungon paksuus ohut, säästää tilaa, korkea kirkkaus, voi vastata puolivälissä käytettävän ympäristön vaatimuksiin, lisäksi korvaamislamppujen kustannukset eivät ole korkeat, energiankulutus alhainen, myöhäinen alempi toiminta kustannus.

Hot Tags: sisätiloissa sijaitseva p2.5 hd -videoseinä, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like