HD-led-videonäyttö

Brief Indoor P2.5 LED -näyttöä käytetään pääasiassa kaikenlaisiin sisätiloihin, kuten konferenssiin, näyttelyyn, ostoskeskukseen, hallitukseen, kauppaan, näyttämöesityksiin, konsertteihin, juhliin jne., Koska sen teräväpiirto ja tarkkuus sekä helppo asennus. Tuotteen ominaisuudet 1. Nopea ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Lyhyt

HD-led-videonäyttöä käytetään pääasiassa kaikenlaisiin sisätiloihin, kuten konferenssiin, näyttelyyn, ostoskeskukseen, hallitukseen, myymälään, näyttämöesityksiin, konsertteihin, juhliin jne., Koska sen teräväpiirto ja tarkkuus sekä helppo asennus.

Tuotteen ominaisuudet

1. Pika-asennus GG-vahvistin; huolto
2. Vahvempi GG-vahvistin; tarkempi kaapin runko
3. Teräväpiirtoinen GG-vahvistin; resoluutio
4. Parempi johdonmukaisuus
5. Erittäin ohut GG-vahvistin; kevyt
6. Voi olla etupalvelu
7. voidaan ripustaa
8.Metal power box parempaan lämmöntuotantoon

9. Kustannustehokas


HD-led-videonäyttöparametri

P2.5 advertising led display

Sisäisen led-näytön ikääntymisaika

weixintupian_20190404101844

weixintupian_20190404101853

Indoor LED -taulujen projektit

indoor advertising led wall

Led-näyttöpakettivaihtoehto:

Pakkaustapoja on pääasiassa kahta tyyppiä: lentokotelo ja puukotelo

Lentokotelo on tarkoitettu pääasiassa painevaluvalumiinivuokrauskaappiin, koska se on helpompaa ladata ja purkaa sekä lähettää. Puukotelo on tarkoitettu pääasiassa kiinteään asennuskaappiin, koska se vähemmän liikuttaa näyttöä, useimmiten pysyvästi kiinnitettynä johonkin paikkaan. Puukoteloiden pakkaus on halvempaa.

led display package

Ja tietoturvan valvonta, komentojen aikataulutus esimerkiksi hallitsevassa DLP-takaheijastuksen liitosnäytössä sekä LCD-liitosnäytön nopea kasvu, Indoor HD Led -videoseinän merkittävä etu ei ole tasainen sauma, teoriassa koko voidaan rajattomasti suurennettu ja joustava asennustapa, näytön rungon paksuus ohut, säästää tilaa, suuri kirkkaus, voi vastata puoleen ulkotilojen käyttöön liittyvään kysyntään, lisäksi ei ole korkeita korvaavien lamppujen kustannuksia, alhainen energiankulutus, myöhäinen alempi käyttöikä kustannus.

Hot Tags: HD Led -näyttö, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like