Sisä-Led Wall

Kuten me kaikki tiedämme, LED-näyttö on aina ollut kuningas alalla suuri led-näyttö. Niillä on myös etuja, kuten saumaton saumaton saumaus, modulaarisuus ja joustavuus. Lisäksi kehittäminen pieni piki teknologian kahden viime vuoden aikana ja kehittäminen eri näyttö ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Kuten me kaikki tiedämme, LED-näyttö on aina ollut kuningas alalla suuri led-näyttö. Niillä on myös etuja, kuten saumaton saumaton saumaus, modulaarisuus ja joustavuus. Lisäksi pienten pitch-teknologian kehittäminen kahden viime vuoden aikana ja erilaisten näyttöratkaisujen kehittäminen teollisuudessa. Kypsyys ja uusien materiaalien käyttö ovat johtaneet sisävetoisen seinän kehittämiseen, jotka ovat kevyempiä ja ohuempia. Nämä muutokset vastaavat digitaalisten opasteita markkinoiden tulevaa kehityssuuntausta. Nämä merkit osoittavat, että nykyinen LED-seinä on suuri kasvu digitaalisen opasteet alalla. Tilaa.

Let's JCDads "sisätiloissa led seinä

mmexport1572446315290

mmexport1568613545117

mmexport1571716106297

mmexport1516662550207

Sisäkäyttöön led-seinä ikääntyminen ennen toimitusta

led module aging time

led video wall

Led seinä tehdasnäkymä

led display factory

Keskittynyt huomiota monet jättiläiset digitaalisen opasteet teollisuus on ajanut soveltaminen pieni piki johti video seinän alalla digitaalisen opasteet eturintamassa teollisuuden, ja myös vahvistanut sivulta, että pieni piki LED seinä digitaalinen opasteet sovellukset ovat kannattavat teollisuuden markkinoilla . On ennakoitavissa, että pienten piki-LED-yritysten tuleva kilpailu digitaalisten opasteita koskevien yritysten alalla tulee tärkeä kilpailutaistelukenttä.


Hot Tags: sisävetoinen seinä, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

Saatat myös pitää