Sisäinen LED-näyttö Big Video Screen P5

Suuri kontrasti, korkea harmaasävy, korkea virkistystaajuus sisätiloissa johdettu videoseinä
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Tuotteen ominaisuus:

1.Korkea kontrasti

LED-ammattimainen lampunrunko KÄYTTÄÄ korkealaatuista 2121 mustaa lamppua, nostaa luminesenssin kirkkautta, vähentää samalla mustan ajan kirkkautta.

Ainutlaatuinen mustan maskin käsittelytekniikka, näytön kontrastia parannetaan huomattavasti.

2.High harmaa taso

Näytön näyttö on lähes täydellinen ja alhainen kirkkaus, ja näytön ulkonäkö on korkeampi kuin perinteinen näyttö.

Se voi näyttää enemmän kuvan yksityiskohtia, tietoja ei menetetä.

3.Korkea virkistystaajuus

Näytön saanti viisi mustan näytön kuvan vakautta ilman värejä, jotka käsittelevät dynaamista näyttöä, kuvan reuna on selkeä, näytöllä on hyvä dynaaminen suorituskyky, kuvainformaatiot tarkasti todellinen vähentäminen, videonäytön selkeä neste, hyvä visuaalinen nautinto.

4.Wall-asennus, jolla tehostetaan tilaa

Liimattu seinä, Mosaic, useita asennusmenetelmiä, yksinkertainen ja kaunis, huolto jälkikäteen on helpompaa ja kätevämpää.

 

Sisäisen LED-paneelin parametri:

sisäinen LED-näyttö

Täysi väri sisäinen led-videoseinäkotelot

sisäinen täysvärinen led-paneeli

Ammattimainen LED-näytötyöpaja

digitaalinen LED-näyttö

Meistä:   Ammattimaisen LED-näytön valmistajana JCDads harjoittaa johtavien näyttömarkkinoiden tuotteiden suunnittelua, tuotantoa, tukku- ja vähittäismyyntiä, mukaan lukien komento- ja ohjauskeskukset; media, mainonta ja vähittäismyynti; urheilu- ja arkkitehtoniset esitykset; ja tapahtumien ja konferenssien järjestäminen ympäri maailmaa.


Pidämme huolta laadusta, ja meillä on täysi ja tiukka laadunvalvontamenettely. Kaikki saapuvat materiaalit, mukaan lukien elektroniikka, mekaaniset, virtalähteet ja kaapelit, on tarkastettava ja testattava. Valmiissa näytöissä tarvitaan vähintään 72 tunnin ikäystesti ennen toimitusta. Huolehdimme yksityiskohdista, kuten sisäisestä kaapelien reitityksestä, pakkaamisesta jne., Ja teemme ponnisteluja tuotteiden täydelliseksi tekemiseksi.


Meillä on hieno ja kokenut tiimi, jolla on 15 vuoden kokemus teknisestä insinööristä, yli 8 vuotta teknikoillemme ja myynnillemme. JCDads-tuotteet ovat erittäin tunnettuja kaikkialla viidessäkymmenessä maassa, joissa on korkealaatuisia tuotteita, oikea-aikaista myyntiä ja myynnin jälkeisiä palveluja


Hot Tags: sisäinen led-näyttö iso videonäyttö p5, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like