Indoor Front Service Led -palkki

Indoor Front Service Led -palkki

Ennen LED-näytön huoltoa, kuten nimensä osoittaa, se voi suorittaa kunnossapidon edestä, moduuli, virtalähde ja ohjaus CARDS voidaan asentaa ennen purkamista, koriin tarvitsematta jättää huolto-oikeutta taakse, huolto pieni välimatka LED myös syntyy ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Ennen LED-näytön huoltoa, kuten nimensä osoittaa, se voi suorittaa kunnossapidon edestä, moduuli, virtalähde ja ohjaus CARDS voidaan asentaa ennen purkamista, koriin tarvitsematta jättää huolto-oikeutta taakse, huolto pieni välimatka LED myös syntyy historiallisessa tilanteessa, ennen sitä, miksi nämä yritykset maksavat tutkimuksen ja kehityksen vahvuudesta toteuttaa pieni välimatka LED-valojen välillä ennen kunnossapitokaapin rakennetta?


Koska videoseurannassa, komento- ja ajoitusohjelmissa, kokoushuoneissa ja muissa sisätiloissa käytettävissä sovelluksissa määritetään, että esivaroista on tultava pienten välimatkojen merkkivalojen vakiokokoonpano.


Ensinnäkin sisätilojen näytön sovelluksessa yläruudun siirtojen data-, grafiikka- ja videosignaalit ovat pieniä, mikä liittyy yrityksen taloudellisiin etuihin, mutta iso on kansantaloudesta ja ihmisten toimeentulosta Näytöt ja jopa kuolleet valot voivat aiheuttaa väärää laskua. Pienen etäisyyden ledien on varmistettava normaali näyttö, ja ne voidaan korjata nopeasti, vaikka ongelmia ilmenisi.


Lisäksi perinteinen sisätiloissa oleva pieni tila, Ed-näyttöruudut on asennettu teräsrakenteella, ja huollon jälkeiset kanavat otetaan käyttöön. Vaikka jotkut valmistajat hyväksyisivät ennakkohuollon, niitä voidaan käyttää vain muottiin.


Esiintyminen ennen ryhmää. Tällainen kunnossapito on suuri este pienten välien asettamiselle rajoitetun tilan kokoushuoneiden keskitettyyn hallintahuoneeseen. Se aiheuttaa myös vaikeuksia nestekidenäytön vaihtamisessa. On mahdotonta korostaa pienten etäisyyden ledien ohuutta ja ohuutta.


Siksi ennen pienen etäisyyden LED-laatikon ulkonäön ylläpitämisen todellista tarkoitusta, jotta myös pienen välimatkan LED-ohut etu voidaan heijastaa täysin, tämä ei ole väliä pienissä välilyönteissä olevassa LED-järjestelmässä, valmistus, tekniikka, integraattorit ja loppukäyttäjät ovat kaikki hyviä uutiset.

HD-led-videoseinä

Indoor led-näytön ikääntymisaika

IMG_20170208_165358

IMG_20170611_175049weixintupian_20180902095800


LED-näytön tehdas

mainonta led näytön tehdas

Sisätilojen led-banneripaneelilla on valittavana erilaisia tuotteita, mukaan lukien vakiokaappi, painevalukaappa, yksinkertainen rannekoru ja jopa paljas led-moduuli. Se voidaan toimittaa led-videoseinäsi asennuksen mukaan, valitse sopivin ratkaisu. Jos etsit led-banneria sisätiloissa, ota meihin yhteyttä vapaasti, kiitos!

Hot Tags: sisätiloissa palveleva banneripaneeli, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

Saatat myös pitää