Kaareva LED-levy

Indoor HD LED -näytön esittely 1. Ota käyttöön korkealaatuisia komponentteja ja hienokäsittelytekniikkaa vähentääkseen tehokkaasti kuolleiden lamppujen tahtia. 2. Kaksinkertainen virransaannin ja signaalin varmuuskopiointijärjestelmä, joka tarjoaa turvallisimman ja luotettavimman saattajan tuotteen jatkuvaan ja vakaaseen toimintaan 7 * 24 ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Indoor HD LED -näytön esittely

1. Ota käyttöön korkealaatuisia komponentteja ja hienokäsittelytekniikkaa kuolleiden lamppujen taajaman vähentämiseksi tehokkaasti.

2. Kaksinkertainen virransaannin ja signaalin varajärjestelmä, joka tarjoaa turvallisimman ja luotettavimman saattajan tuotteen jatkuvaan ja vakaaseen toimintaan 7 * 24 tunnissa.

3. Näytön harmaasävyinen suorituskyky alhaisen kirkkauden alla on lähes täydellinen, ja näyttökerrokset ja tuoreus ovat korkeammat kuin perinteisessä näyttöruudussa.

4. Ota käyttöön suuri pikselitiheysnäyttöyksikkö, jossa on mikropikseliväli, joka voidaan rinnastaa langattomasti ja joka voi tukea 2K-, 4K- ja erittäin korkeatarkkuusnäyttöä.

5. Vaikka se pienenisi 500-300cd / m2: een, se voi silti varmistaa korkean harmaan tason realisoitumisen.

6. Musta sumuvalaisin ja aaltopahvinen valoa absorboiva naamio otetaan käyttöön heijastamaan vähän valoa kirkkaassa ympäristössä, ja kuva on edelleen selvästi näkyvissä.indoor led display screen


Kaaren led-näyttöprojektin kotelot

indoor curved advertising led video wall

微信图片_20180627104448

Led-näyttöpaketti

Plywood case

Sisätilojen led-laudan ikääntymisaika

led display board aging time

mmexport1575252205230mmexport1575252200943


Hot Tags: Kaareva LED-levy, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like