Sisäpuolella kaareva mainonta LED-kortti

Sisäiset HD-LED-näytöt Johdanto 1. Hyväksy korkealaatuiset komponentit ja hieno prosessointitekniikka kuolleiden lamppujen tehokkuuden vähentämiseksi. 2. Virtalähteen ja signaalin kaksi varmuuskopiointijärjestelmä, joka tarjoaa turvallisimman ja luotettavan tavan tuotteen jatkuvaan ja vakaaseen toimintaan 7 * 24 ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Sisäinen HD LED -näyttö Johdanto


1. Hyväksy korkealaatuisia komponentteja ja hienojakoista prosessointitekniikkaa kuolleiden lamppujen tehokkuuden vähentämiseksi.


2. Virransyötön ja signaalin kaksoiskopiointijärjestelmä, joka tarjoaa turvallisimman ja luotettavan tavan tuotteen jatkuvaan ja vakaaseen toimintaan 7 * 24 tuntia.


3. Näyttöruudun harmaasävyinen suorituskyky matalalla kirkkaudella on lähes täydellinen, ja näytön kerrokset ja tuoreus ovat korkeampia kuin perinteinen näyttö.


4. Hyväksy korkean pikselin tiheysnäyttöyksikkö, jossa on mikro-pikseliväli, joka voi olla langattomasti silmukoitavissa ja joka voi tukea 2K-, 4K- ja erittäin korkean resoluution näyttöä.


5. Vaikka se on pienentynyt 500-300 cd / m2: iin, se voi silti varmistaa korkean harmaan tason toteutumisen.


6. Musta sumuvalo ja aallotettu valoa absorboiva naamio otetaan käyttöön heijastamaan vähän valoa kirkkaassa ympäristössä, ja kuva on edelleen selvästi näkyvissä.


7. Sovita automaattisesti valoherkkiin säätölaitteisiin vaikuttamatta näytön näyttöön ympäristön vuoksi.


8. Vakaa kuva, ei aaltoilua eikä musta näyttö, hieno ja sileä videokuva, dynaamisen näytön selkeä reuna. Hyvä dynaaminen ilme, kuvan tiedot tarkasti palauttavat, tuovat maksimaalisen visuaalisen nautinnon.


indoor led display screen


Arc led -näytön projektitapaukset

indoor curved advertising led video wall

微信图片_20180627104448

Led-näytön paketti

Plywood case

Sisäisen johtokunnan vanhenemisaika

led display board aging timeHot Tags: sisäpuolella kaareva mainonta johti aluksella, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like