Kiinteä sisä koko väri LED-kortti

Kiinteä Indoor LED Wall ominaisuus: korkea arvo ostaa muoti laadukkaita punainen, vihreä ja sininen sirut on pakattu pinta-asennettava lampun helmi, ja pinta-asennettava lampun helmi on tasaisesti kiinnitetty etuosaan piiri levyn tietyllä aika välillä ja yli-hitsattu, ja takana...
Keskustele nyt

Tuotetiedot


Kiinteä LED-sisäseinä ominaisuus:

Korkean arvon hankinta muoti

Korkealaatuiset punaiset, vihreät ja siniset sirut on pakattu pinta-asennettuun lampun helmaan, ja pinta-asennettava lampun helmi on tasaisesti kiinnitetty piiri levyn etuosaan tietyllä aika välillä ja yli-hitsattu, ja piiri levyn takaosa on kiinnitetty taajuusmuuttaja .

Elektroniset komponentit, kuten liike ja ohjaus, ja sitten muovinen piiri sarja, joka korjaa ja suojelee valmiin piiri levyn, tämä on sisä-LED-näytön perusyksikkö.


Erittäin laaja katselu kulma, tuo sinulle uuden kokemuksen

Pinta-asennettava lamppu helmi on suuri katselu kulma, ja on tuotettu korkean tarkkuuden laitteet ja kehittynyt tekniikka. Se on ainutlaatuisen kestävä sähkömagneettisen aallon käsittelyyn, hajautettuun skannaus tekniikkaan ja modulaariseen muotoiluun, mikä tekee luotettavuudesta ja vakaudesta luotettavamman.

Korkea. Vaaka-ja pystysuuntaiset katselu kulmat ovat leveämpiä, suoritus kyky on vakaa ja toisto sisältö on leveä.


indoor led video displays


Indoor LED seinä kotelot

mmexport1542622463232

mmexport1542622469419mmexport1542622484165

Kiinteä sisä-LED-seinän vanhenemis aika

mmexport1545180783790

led display board aging time

LED-näyttö Workshop

advertising led screen factory

Tarkista muut ominaisuudet

Erittäin teräväpiirto-efekti, selkeät kerrokset, kirkas väri

Luo erittäin korkea dynaaminen kontrasti ja laadukas näyttö tehoste, jolloin sen mustavalkoinen kontrasti on vahva ja erottuva, mikä takaa kuvan läpinäkyvyyden ja kirkkauden.

Liima täytön ja tasoitus tuotteiden hyvä yhdenmukaisuus

Se hyväksyy alan huippu teknologiaa täyttää liima, liima on sileä, pölytiivis ja kosteutta todiste, ja tuotteen yhdenmukaisuus on taattu.

Super Mute

Erittäin hiljainen tuulettimen muotoilu, korkea lämmön hukka ja ei melua.


Olipa projekti on pieni tai iso, jos olet ostanut meiltä, Tarjoamme 7 * 24 tuntia nopea vastaus myynnin jälkeinen palvelu.


Hot Tags: kiinteä sisä koko väri LED Board, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like