RGB-LED-NÄYTTÖ

Kiinteä sisätilojen led-seinäominaisuus: Korkealaatuinen ostotapa Laadukkaat punaiset, vihreät ja siniset sirut on pakattu pinta-asennettavaan lampun helmiin, ja pinta-asennettava lampun helmi on kiinnitetty tasaisesti piirilevyn etuosaan tietyllä väli ja yli hitsattu, ja takana ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot


rgb led -näyttöominaisuus:

Korkea arvoinen ostotapa

Laadukkaat punaiset, vihreät ja siniset sirut on pakattu pinta-asennettavaan lampun helmiin, ja pinta-asennettava lampun helmi on kiinnitetty tasaisesti piirilevyn etuosaan tietyllä aikavälillä ja hitsattu liikaa, ja piirilevy on kiinnitetty taajuusmuuttajaan.

Elektroniset komponentit, kuten liike ja ohjaus, ja sitten muovinen piirisarja valmiiden piirilevyjen kiinnittämiseksi ja suojaamiseksi, tämä on sisäyksikön LED-näytön perusyksikkö.


Erittäin laaja katselukulma, tuo sinulle uuden kokemuksen

Pinta-asennettavalla lampun helmellä on suuri katselukulma, ja se on valmistettu korkean tarkkuuden laitteilla ja edistyneellä tekniikalla. Se kestää ainutlaatuisesti sähkömagneettisten aaltojen prosessointia, hajautettua skannaustekniikkaa ja modulaarista rakennetta, mikä tekee luotettavuudesta ja vakaudesta luotettavamman.

korkea. Vaaka- ja pystysuuntaiset katselukulmat ovat leveämpiä, suorituskyky vakaa ja toistosisältö laaja.


RGB-led-näytön parametri

indoor led video displays

Sisätilojen led-seinäkotelot

mmexport1542622463232

mmexport1542622469419mmexport1542622484165

Kiinteä sisätilojen led-seinän ikääntymisaika

mmexport1545180783790

led display board aging time

Led-näyttelypaja

advertising led screen factory

Tarkista muutamia ominaisuuksia

Erittäin teräväpiirtotehoste, kirkkaat kerrokset, kirkkaat värit

Luo erittäin korkea dynaaminen kontrasti ja korkealaatuinen näyttöefekti, mikä tekee mustavalkoisesta kontrastista vahvan ja selkeän ja varmistaa kuvan läpinäkyvyyden ja kirkkauden.

Hyvä koostumus liiman täyttö- ja litistystuotteista

Siinä käytetään teollisuuden&# 39: n huipputeknologiaa liiman täyttämiseksi, liima on sileä, pöly- ja kosteudenkestävä, ja tuotteen koostumus on taattu.

Erittäin mykkä

Erittäin hiljainen tuulettimen muotoilu, korkea lämmöntuotto ja ei melua.


Ei ole väliä projektisi pieni tai suuri, jos olet ostanut meiltä, ​​tarjoamme 7 * 24 tunnin nopean vastauksen myynnin jälkeistä palvelua.


Hot Tags: rgb led -näyttö, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

Saatat myös pitää