Creative Ceiling LED -näyttö

Ceiling led screen introuction Maailma lähti taivasbuumista, vähäpäästöisestä ympäristönsuojelusta, kaupungin kaunistamisesta ja valaistuksesta. Tianmu, joka ilmestyi kerran science fiction -elokuvissa, kuten unelmainen taivas, peitettiin tulevaisuudessa. Mikä on...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Kattoon johtava näytön introuktio


Maailma lähti taivasbuumista, vähäpäästöisestä ympäristönsuojelusta, kaupungin kaunistamisesta ja valaistuksesta. Tianmu, joka ilmestyi kerran science fiction -elokuvissa, kuten unelmainen taivas, peitettiin tulevaisuudessa. Mikä on taivasverho? Yksinkertaisesti sanottuna taivasverho on valtava LED-värinäyttö taivaalla, joka KÄYTTÄÄ ääntä, valoa, sähköä ja muita teknisiä keinoja luoda kirkkaita tähtiä, unenomaista merta, kauniita kukka-meriä ja muita kuvia, joissa on erilainen valaistus vyö ja kolmiulotteinen äänentoistojärjestelmä, joka antaa ihmisille järkyttävän audiovisuaalisen nautinnon.


LED-markiisi voidaan valmistaa vain tasaiseksi ja suoraksi, mutta se voidaan tehdä myös kaarevaksi ja muuhun muotoiseksi LED-markiisiksi sivustosi vaatimusten mukaisesti. Romaaninen ja ammattimainen mallinnus tekee sinulle vaikutuksen ja tekee vaikutuksen ihmisiin, mikä osoittaa liikekiinteistöyritysten erottuvaa käyttäytymistä, parantaa suosioa ja nostaa kiinteistöhintaa. Samanaikaisesti johtoaseman rakentaminen on tullut hyvä paikka rentoutua, lisätä ihmisten virtausta ja lisätä molempien osapuolten kauppojen tuloja.


Sisäpäällystetty LED-seinän projekti

2

1

Näytönvalmistaja

mainonta johti näytön tehdas

Sisäpäällinen seinäkiertymisaika

johti näyttötaulun vanhenemisaikaan

Hot Tags: Creative Ceiling LED -näyttö, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

Saatat myös pitää