Mainonta sisäväriset LED-seinät

JOHDANTO: Indoor-LED-näytöt ovat hyvin yleisiä digitaaliaikana, ja ne lisäävät maailmaan paljon kauniita neonvaloja. Sisä LED-näytön neonvalo on suosittu useimpien ihmisten keskuudessa, mikä on johtanut markkinoihin, joilla on tietty kysyntä tuoda LED-sisäilmanäyttö uuteen vaiheeseen ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

ESITTELY:

Sisäisten värillisten led-seinien mainonta on hyvin yleistä digitaaliajalla, lisäämällä maailmaan paljon kauniita neonvaloja. Sisä LED-näytön neonvalo on suosittu useimpien ihmisten keskuudessa, mikä on johtanut markkinoihin, joilla on tietty kysyntä viedä sisätilojen LED-näyttö uuteen kehitysvaiheeseen ja nousta uudelle kehitystasolle. Täysikokoinen sisäilmanäyttö on vaativampaa.

SISÄINEN LED-VIDEO-SEINAN TOIMINTO:

1. Sisätilojen LED-näyttö voi näyttää kaikki tuotteen näkökohdat monipuolisesti, ja yksityiskohdat osoittavat, että tuote on erilainen.

2. Sisäisen LED-näytön asentaminen myymälään voi parantaa luokkaa.

3. Sisätilojen LED-näytöllä on valaistus, joka voi olla uusi rooli.

4. Sitä voidaan käyttää yrityksen tuotetietojen, asiaankuuluvan tietämyksen esittämiseen tuotealalla ja sen rooli tietoisuuden ja ajattelun popularisoinnissa.

5. Ylennys- tai rekrytointitiedotteessa ilmoitustaulun toiminta.

6. Tervetulosanat voidaan toistaa näytön kautta tervetulosanojen ja festivaalin juhlien pelaamiseksi.

sisäinen led-näyttö


Sisätiloissa oleva värillinen led-seinäasennuspaikka

mmexport1545713258806mmexport1545713269502

Indoor led-seinäkotelot

IMG_20181128_182639IMG_20181114_185411IMG_20181207_100346

Markkinoilla on monimutkaisia sisävärillisiä led-seinämalleja, mutta kaikki eivät ymmärrä niillä olevia toimintoja. Edellä esitetyn selityksen avulla tähtivalohuoneessa olevasta LED-näytöstä uskon, että monet ihmiset voivat tehdä sisätiloissa käytettävän LED-näytön kirkkaammin sen toiminnoista ja eduista, julkistaa tuotetiedot paremmin, houkutella lisää kohdeasiakkaita ja laajan valikoiman. Lisää voittopistettä.


Tutkimus