Teräväpiirtoinen led-seinä

Aikakausi LED "Ultra High Definition" näytöt on täällä
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Teräväpiirto-esittely:


Ihmisten elämä on erottamaton sähköisen näytön, ja jatkuvasti vaativat suurempi resoluutio, suurempi kontrasti, upea näyttökuva, jotta lähellä todellista visuaalista kokemusta. Screen-tekniikka päivityy kuuden-kahdeksan vuoden välein, ja on nyt aikakaudella "ultra hd" visio.

MiniLED määritellään kapea-alaisesti liittyväksi näyttötuotteeksi, joka perustuu<100umled chip,="" which="" has="" the="" advantages="" of="" good="" color="" rendering="" effect,="" high="" contrast,="" high="" display="" pixel="" support="" and="" long="" life,="" etc.="" it="" is="" an="" optimal="" technical="" path="" in="" the="" "ultra="" hd"="" market.="" at="" present,="" the="" technical="" reserve="" of="" chips,="" packaging,="" screens="" and="" other="" supporting="" technologies="" in="" the="" upstream="" and="" downstream="" of="" the="" industrial="" chain="" has="" been="" basically="" completed,="" which="" is="" only="" waiting="" for="" mass="" production="" and="" application="">


Katso ikääntymisen jälkeinen kuva tehtaalla

mmexport1574863548549

Kaaren muotoprojekti

mmexport1575331311552

Kokoushuoneen kotelo

mmexport1575364283323

Mukaan asiaa tutkimuslaitosten, markkinoiden koko MicroLED odotetaan saavuttavan 100 miljoonaa yuania vuonna 2021, ja puettavat laitteet, kuten älykellot ovat sen tärkein sovellus suuntaan. On odotettavissa, että vuosina 2021-2024, markkinoiden koon MicroLED odotetaan yllä kasvuvauhti on noin 75%, saavuttaa 5 miljardia yuania vuonna 2024. Mukaan arvio markkinoiden kysynnän Mini / MicroLED, on arvioitu, että LED helmi markkinoilla ajaa noin 20-28,5 miljardia yuania, ja LED-siru markkinoiden kysyntä ajaa noin 12-17 miljardia yuania. Se on valtava markkina, jos kiinnostaa, voit vapaasti yhteyttä: info@jcdads.com.

Hot Tags: teräväpiirtojohtoinen seinä, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like