Seinälle asennettu LED-videoseinä

Seinäkiinnitys P2 Indoor HD Täysvärinen LED-näyttö pienellä välistys räätälöidyllä mielivaltaisesti
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Seinään asennetun LED-videoseinän ominaisuudet:

1) korkea resoluutio

Pystyy hiomaan ultra hd-kuvanlaadun ja hienon värin suorituskykyä suuressa määrin voidaan olla verrattavissa LCD-näyttöön.

(2) erittäin pitkä käyttöikä

Korkealaatuisten valokomponenttien käyttö näyttönäytön ydinmateriaalina ja niiden oman patentoidun piirilevyn käyttö varmistavat olennaisesti tuotteen käyttöiän.

3) laaja näkökulma

160° leveä katselukulma on yhdenmukainen kunkin valaisevan putken korkeuden kanssa, ja siinä on suuri visuaalinen kulma sekä vaaka- että pystysuunnassa, joka sopii ympäristöön laajalla vaakajakaumalla ja suurella korkeuspudottilla.

4) erinomainen kuvanlaatu

Epälineaarinen korjaustekniikka, kuva on hieno ja selkeä; Animoidut tehosteet ovat eläviä ja monipuolisia; Video on sileä ja realistinen.

5) vakaa suorituskyky

Näyttönäytön ainutlaatuinen antistaattinen käsittely, joka on myös tärkeä tekniikka näytön stabiiliksi muissa näytöissä. Ota käyttöön modulaarinen suunnittelutekniikka, luotettavuus, vakaus on korkeampi.

(6) saumaton ompeleminen

Ammattimainen räätälöity sarjasuunnittelu ohjaa moduulien välistä ompeluvirhettä plus tai miinus 0,1 mm: n sisällä, joka on helppo asentaa ja joka voidaan tehdä mihin tahansa muotoon käyttäjän tarpeiden mukaan.

(7) hyvä tasaisuus

Käytämme räätälöityä pakkauksen peitteen musteväriä yhdenmukaisena, jotta koko näyttö olisi suuri kontrasti; Tasaisuus on hyvä, tunne pehmeät sormet ilman näkyvää.

8) korkealaatuinen materiaalivalinta

Ota käyttöön korkealaatuinen LED-näytön erityinen sirusuunnittelu, jossa on pieni paketti, korkea kirkkaus, suuri kulma, antistaattinen ja muut ominaisuudet.

9) valita korkealaatuisia materiaaleja

Tuotu valaiseva materiaali, korkealaatuinen IC-siru, meluton virtalähde; Koko näytössä ei ole tuuletinta, ei melua, alhainen virrankulutus, ja sitä voidaan käyttää lämpötila-alueella 0°C - 55°C.

(10) ei muotorajoituksia

Muodon suhteen käyttäjä voi järjestää näyttötilan mielivaltaisesti. Voi näyttää tekstiä, kaaviota, kuvaa, animaatiota, videotietoja; Ja näytettävien tietojen määrä on rajoittamaton;

(11) vakaa piirilevy

Piirilevy ottaa käyttöön aaltoastiaprosessin ja siinä on vihreän öljyn happisulkukerros, joka voi estää piirin kosteuden ja hapettumisen ja parantaa käyttöiän.

(12) kolme maalinvastaista

Suojaa piirilevy ja siihen liittyvät laitteet ympäristön eroosiolta; Korkea ja matala lämpötilankestävyys; Kun se on kovetoitunut läpinäkyväksi suojakalvokerrokseksi, jossa on ylivoimainen eristys, kosteus, vuoto, sokki, pöly, korroosio, ikääntyminen, koronavastus ja muut ominaisuudet.

(13) iskunkestävä testi

Suorita värähtelynestestestesti rungon johdolle ennen lähetystä laatikkoruuvien ja -johtojen liitäntäongelman poistamiseksi. Varmistaa, että näyttönäyttö pitkän matkan kuljetuksen jälkeen ei ole huonoa kosketusta, joka soveltuu kaukoliikenteeseen.


Koulutus ja julkisuus: interaktiivinen järjestelmä kampuksella ja oppilaitoksissa.

Julkiset paikat: lentokenttä, rautatie, metro, moottoritie ja muu kuljetusteollisuus, kirjasto, museo, ostoskeskus ja muut paikat tiedot näkyvät.

Yritysmielenosoitus: TV-studio, laaja esitys ja kaupallinen näyttely, hotellin aula, yritykset ja laitokset jne.

Valtioneuvoston osastot: julkisuus kansan mukavuuden vuoksi, asioiden hoitamisen suuntaviivat, avoimet hallitusasiat jne.

Hot Tags: Seinälle asennettava LED-videoseinä, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like