Seinälle asennettava LED-videoseinä

Seinäasennus P2-sisäinen HD-värillinen LED-näyttö, jossa on pienet etäisyydet mielivaltaisesti
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Seinään kiinnitettävät LED-videoseinän ominaisuudet:

(1) korkea resoluutio

Pystyy parantamaan ultra HD-kuvanlaadun ja hienojen värien suorituskykyä, ja se voidaan suurelta osin verrata nestekidenäyttöön.

(2) erittäin pitkä käyttöikä

Laadukkaiden valokomponenttien käyttö näyttöruudun ydinmateriaalina ja oman patentoidun piirilevymallin käyttö takaavat tuotteen käyttöiän.

(3) laaja näkökulma

160 asteen leveä katselukulma on yhdenmukainen jokaisen luminesoivan putken korkeuden kanssa, ja sillä on suuri visuaalinen kulma sekä vaaka- että pystysuunnassa, mikä soveltuu ympäristöön, jossa on laaja vaakasuuntainen jakauma ja suuri korkeuden pudotus.

(4) erinomainen kuvanlaatu

Epälineaarinen korjaustekniikka, kuva on hieno ja selkeä; Animoidut vaikutukset ovat eloisia ja vaihtelevia; Video on sujuva ja realistinen.

(5) vakaa suorituskyky

Näytön ainutlaatuinen antistaattinen käsittely, joka on myös tärkeä tekniikka, jotta näyttö pysyy vakaana muissa näytöissä. Hyväksy modulaarinen suunnittelutekniikka, luotettavuus, vakaus on korkeampi.

(6) saumaton ompelu

Ammattimainen räätälöity ohjelmistosuunnittelu ohjaa moduulien välistä ompelemisvirhettä plus tai miinus 0,1 mm: n sisällä, mikä on helppo asentaa ja josta voidaan tehdä mikä tahansa muoto käyttäjän&# 39: n tarpeiden mukaan.

(7) hyvä tasaisuus

Käytämme räätälöityä pakettimaskin musteen väriä tasaiseksi, jotta koko näytöstä saadaan korkea kontrasti; Tasaisuus on hyvä, tuntuu pehmeiltä sormilta poikki näkyvistä.

(8) korkealaatuinen materiaalivalinta

Hyväksy korkealaatuinen LED-näytön erityinen siru, pieni paketti, korkea kirkkaus, suuri kulma, antistaattinen ja muut ominaisuudet.

(9) valitse korkealaatuisia materiaaleja

Tuodut luminesoivat materiaalit, korkealaatuinen IC-siru, äänetön virtalähde; Koko näytöllä ei ole tuuletinrakennetta, ei melua, alhainen virrankulutus, ja sitä voidaan käyttää lämpötila-alueella 0 ℃ - 55 ℃.

(10) ei muodon rajoituksia

Muotoilun kannalta käyttäjä voi järjestää näyttötilan mielivaltaisesti. Voi näyttää tekstiä, kaaviota, kuvaa, animaatiota, videotietoja; Ja näytettävän tiedon määrä on rajaton;

(11) vakaa piirilevy

Piirilevy hyväksyy aaltojuotosprosessin ja siinä on vihreä öljyn happisulkukerros, joka voi estää piirin kosteuden ja hapettumisen ja parantaa käyttöikää.

(12) kolme anti-maali

Suojaa piirilevy ja siihen liittyvät laitteet ympäristön eroosiolta; Korkean ja matalan lämpötilan kestävyys; Kovettumisen jälkeen läpinäkyväksi suojakalvokerrokseksi, jolla on erinomainen eristys, kosteus, vuoto, isku, pöly, korroosio, ikääntyminen, koronankestävyys ja muut ominaisuudet.

(13) iskunkestävä testi

Suorita rungon tärinänvaimennustesti ennen lähetystä rasian ruuvien ja johtojen liitäntäongelman poistamiseksi. Varmista, että näyttöruutu pitkän matkan kuljetuksen jälkeen ei ole huono yhteys, joka soveltuu kaukokuljetuksiin.


Koulutus ja julkisuus: vuorovaikutteinen järjestelmä kampuksella ja koulutuslaitoksissa.

Julkiset paikat: lentokenttä, rautatie, metro, moottoritie ja muu kuljetusala, kirjasto, museo, ostoskeskus ja muut paikkatiedot.

Yritysesittely: TV-studio, laaja esitys- ja kaupallinen näyttely, hotellin aula, yritykset ja laitokset jne.

Hallituksen yksiköt: julkisuus ihmisten mukavuuden vuoksi, ohjeet asioiden hoitamiseksi, avoimet hallitusasiat jne.

Hot Tags: Seinälle asennettava LED-videoseinä, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like