Seinäkiinnike P 2 HD-sisätiloissa oleva LED-näyttö

Seinäkiinnike P 2 HD-sisätiloissa käytettävä täysvärinen LED-näyttö mielivaltaisesti mukautetulla pienellä etäisyydellä
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Indoor LED-näytön ominaisuudet:

(1) korkea resoluutio

Pystyy parantamaan erittäin hd-kuvanlaadun ja hienon värin suorituskykyä suurelta osin voi olla verrattavissa nestekidenäyttöön.

(2) erittäin pitkä käyttöikä

Korkealaatuisten valaisevien komponenttien käyttö näyttöruudun ydinmateriaalina ja oman patentoidun piirilevysuunnittelun käyttö varmistavat pohjimmiltaan tuotteen käyttöiän.

(3) laaja näkökulma

160 ° leveä katselukulma on yhdenmukainen kunkin loisteputken korkeuden kanssa, ja sillä on suuri näkökulma sekä vaaka- että pystysuunnassa, mikä sopii ympäristölle, jolla on laaja vaakajakauma ja suuri korkeuden pudotus.

(4) hieno kuvanlaatu

Epälineaarinen korjaustekniikka, kuva on hieno ja selkeä; Animoidut tehosteet ovat eläviä ja monipuolisia; Video on sujuva ja realistinen.

(5) vakaa suorituskyky

Näyttöruudun ainutlaatuinen antistaattinen käsittely, joka on myös tärkeä tekniikka näytön vakaudelle muissa näyttöruuduissa. Hyväksy modulaarinen suunnittelu tekniikka, luotettavuus, vakaus on korkeampi.

(6) saumaton ompeleminen

Ammattikäyttöön räätälöity sviittirakenne hallitsee pisteysvirheen moduulien välillä plus tai miinus 0. 1 mm, joka on helppo asentaa ja joka voidaan tehdä mihin tahansa muotoon käyttäjän&# 39 tarpeiden mukaan. .

(7) hyvä tasaisuus

Käytämme räätälöityä pakkausmaskin musteväriämme johdonmukaisina, jotta koko näytöstä saadaan suuri kontrasti; Tasaisuus on hyvä, tuntu pehmeistä sormista, ettei mitään näkyvää ole.

(8) korkealaatuinen materiaalivalikoima

Hyväksy korkealaatuinen LED-näytön erityinen siru, pieni paketti, korkea kirkkaus, suuri kulma, antistaattinen ja muut ominaisuudet.

(9) valitse korkealaatuisia materiaaleja

Tuodut loisteputket, korkealaatuinen IC-siru, äänetön virtalähde; Koko näytössä ei ole tuuletinmallia, ei melua, alhainen virrankulutus, ja sitä voidaan käyttää lämpötila-alueella 0 ℃ - 55 ℃.

(10) ei muotorajoituksia

Formaatin suhteen käyttäjä voi järjestää näyttötilan mielivaltaisesti. Osaa näyttää tekstiä, kaaviota, kuvia, animaatioita, videotietoja; Ja näytettyjen tietojen määrä on rajaton;

(11) vakaa piirilevy

Piirilevy ottaa käyttöön aaltojuotosprosessin ja siinä on vihreän öljyn happisuojakerros, joka voi estää piirin kosteuden ja hapettumisen ja parantaa käyttöikää.

(12) kolme anti-maali

Suojaa piirilevy ja siihen liittyvät laitteet ympäristön eroosiolta; Korkean ja matalan lämpötilan kestävyys; Kovettumisen jälkeen läpinäkyvän suojakalvon kerrokseen, jolla on erinomainen eristys, kosteus, vuodot, iskut, pöly, korroosio, ikääntyminen, koronankestävyys ja muut ominaisuudet.

(13) iskunkestävä testi

Suorita rungon tärinänestotesti ennen kuljetusta laatikkoruuvien ja johtimien kytkentäongelman poistamiseksi; Sen varmistamiseksi, että näyttö pitkän matkan kuljetuksen jälkeen ei ole huono kosketus, sopii pitkän matkan kuljetukseen.

Koulutus ja julkisuus: interaktiivinen järjestelmä kampuksella ja koulutuslaitoksissa.

Julkiset paikat: lentokentän, rautatie-, metro-, moottoritie- ja muun liikennealan, kirjaston, museon, ostoskeskuksen ja muiden paikkojen tietojen näyttö.

Yritysten esittely: TV-studio, laajamittainen esitys ja kaupallinen näyttely, hotellien aula, yritykset ja laitokset jne.

Ministeriöt: julkisuus ihmisten mukavuuden vuoksi, ohjeet asioiden käsittelyyn, avoimet hallintoasiat jne.

Hot Tags: seinäkiinnitys p 2 hd led -näyttö, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like