Pieni etäisyys LED-näyttö

LED-näytöt ovat kehittyneet suurella nopeudella
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Viime vuosina LED-näytöt ovat kehittyneet suurella nopeudella korkean kirkkauden, voimakkaan visuaalisen vaikutuksen, laajan katselukulman ja erinomaisen värien palauttamiskyvyn eduilla.

Erityisesti interaktiivisen tekniikan tuella he ovat kyenneet saamaan laajoja voittoja. Samaan aikaan onnistuneen laajamittaisen digitaalisen verkon perustamisen kanssa jatkuva läpimurto LED-näyttöteknologiassa, samoin kuin uusien tapojen ja tekniikoiden lisääminen, kuten suora lähetys, moninäyttöinen yhteinen lähetys, näytön pakkaaminen ja vuorovaikutus, LED-näyttö on kasvanut nopeasti.

IMG20200110230845

mmexport1558072155643

mmexport1559528173964

Samaan aikaan ainutlaatuisten etujensa ansiosta pienet välimatkan päässä olevat LED-näyttötuotteet ovat asteittain korvanneet DLP: n, LCD: n, projektio- ja muut näyttövälineet, ja ne ovat alkaneet mainostaa näyttelyissä, yrityskonferensseissa, sisätiloissa tapahtuvaa mainontaa, tietoturvavalvontaa ja muita aloja, suuret näyttöyritykset kilpailevat uusien tuotteiden markkinoille saattamiseksi pienillä etäisyyksillä. Pienen välimatkan LED-näyttömarkkinoiden räjähdysmäisen kasvun ja LED-näytön leviämisen myötä digitaaliseen mediaan, maisemavalaistukseen, älykaupunkiin, urheiluteollisuuteen ja muihin teollisuudenaloihin LED-näytön lähtöarvo kasvaa edelleen nopeasti tulevaisuudessa.

Ota yhteyttä info@jcdads.com saadaksesi lisätietoja. Näytteen tilaus on myös saatavana. Kiitos!

Hot Tags: pieni etäisyys led-näyttö, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like