Pieni led-näyttö

Tällä hetkellä pieni piki LED-näyttö yleensä viitata sisätiloissa LED-näytöt LED pistekorkeilla alle 2,5 mm. Pieni piki LED-näytöt ovat osoittaneet paremmuutta saumaton saumaton saumaton saumaton saumaton, kuvan suorituskykyä, ja käyttökustannukset, ja ovat kustannustehokkaampia, ja niiden korvaaminen vaikutus DLP ja LCD on ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Tällä hetkellä pieni piki LED-näyttö yleensä viitata sisätiloissa LED-näytöt LED pistekorkeilla alle 2,5 mm. Pienet LED-näytöt ovat osoittaneet paremmuutta saumattomassa saumaton saumaton saumaton saumaton saumaus, kuvan suorituskyky, ja käyttökustannukset, ja ovat kustannustehokkaampia, ja niiden korvaaminen vaikutus DLP ja LCD kasvaa. Siksi pienipiikin LED-näyttömarkkinoiden odotetaan tulevan alan jatkuvan kasvun kohokohta tulevaisuudessa.

mmexport1571623459976

led video wall

Teknologiseen innovaatioon perustuva LED-näyttöteknologian ja taiteellisen muotoilun yhdistelmä on luonut suuremman sovellustilan teollisuudelle. LED-erikoisnäyttöjen erilaisen ulkoasun ja rakenteen vuoksi valmistajien tekniset vaatimukset ovat tiukemmat. Tällä hetkellä LED-erikoismuotoisissa näyttömoduuleissa on pääasiassa tuulettimen muotoisia, kaaren muotoisia, pyöreitä, lieriömäisiä, kolmionmuotoisia ja muita rakenteellisia muotoja. Tulevaisuudessa, kun lisääminen soveltaminen tapauksissa ja esittelyvaikutuksia, markkinoiden kysyntä LED erikoismuotoiset näytöt kasvaa ja sen odotetaan moderni sisustus, maisema, valaistus, jne.

mmexport1571744224240

imageimage

Led-näytön vanhenemisaika

mmexport1572265811991mmexport1572320061643led video wall

Viime vuosina perinteisestä LED-näytön valmistustekniikasta on tullut kypsempi ja teollisuuden kilpailu on tullut yhä voimakkaammaksi. Yritykset LED-näyttö markkinoilla ulottuvat jatkojalostussovelluksiin, innovoivat "valmistus + toiminta" -tilaa ja etsivät monipuolisia kasvupisteitä. Tulevaisuudessa LED-näyttöteollisuuden fuusiot ja yritysostot sekä integrointi syvenevät edelleen, ja monipuolinen muutos kiihtyy. Jotkut edulliset yritykset luottavat myös tuotemerkki- ja mittakaavaetuihinsa tietyillä segmenteillä laajentaakseen toimialaketjun alku- ja loppupäähän, muuttaakseen "valmistus + toiminta" -mallia, luovat uusia voittokasvupisteitä ja vahvistavat kilpailuetuja.

Hot Tags: pienipiikin led-näyttö, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like