Indoor HD LED -seinä

Tällä hetkellä monille LED-seinäyrityksille, jatkuvasti kasvavan kuluttajien kysynnän, muuttuvan taloudellisen ja yritysympäristön sekä vaikeiden tulevien suuntausten edessä, uusien liiketoimintamahdollisuuksien ja uusien myyntipisteiden merkitys on itsestään selvä, etenkin kun vuoden 2020 alku alkaa. kun...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Tällä hetkellä monille LED-seinäyrityksille, jatkuvasti kasvavan kuluttajien kysynnän, muuttuvan taloudellisen ja yritysympäristön sekä vaikeiden tulevien suuntausten edessä, uusien liiketoimintamahdollisuuksien ja uusien myyntipisteiden merkitys on itsestään selvä, etenkin kun vuoden 2020 alku alkaa. Kun kilpailutilanne kiristyy, on erityisen tärkeää tarttua ohitusmahdollisuuksiin ja hyödyntää tilaisuus edetä.


Katso' n Indoor HD LED Wall -projekti JCDadsilta

hd led wall

led video wall

Uusien tekniikoiden, kuten tekoälyn (AI), soveltamisen ja syvän tunkeutumisen ansiosta hd led-seinä tuo esiin uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Jotkut alan ammattilaiset huomauttivat, että kolme viimeistä vuotta on kriittinen ajanjakso AI-teollisuuden puhkeamiselle.

led wall

Heistä eniten huomiota saanut kuljettajattomien autojen kenttä on kokeillut monissa paikoissa Kiinassa. Tähän liittyvä älykkäiden kuljetusten ala on aina ollut tärkeä ala isoille led-näytöille.

mmexport1571641960058

AI: n osallistuminen tahattomasti tuottaa enemmän massiivisia tietomääriä ja edistää kuljetusteollisuutta siirtymään tiedusteluun. Niistä liikenteen seuranta, komento ja lähettäminen, älykkäät tuotanto- ja kunnossapitopalvelut tarjoavat kaikki uusia liiketoimintamahdollisuuksia hd led-seinälle.

Hot Tags: hd led -seinä, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like