Hotellin LED-näyttö

JCDads' HD-LED-näyttö räätälöi tarkat videoseinät ja kuvaseinät erilaisiin kokoushuoneisiin, auditorioihin, elokuvateattereihin, juhlasaleihin, valtion ja yritysten auloihin sekä huipputason toimistoihin. Anna käyttäjien luoda valvomaton uusi viestintäalusta asiakkaille ja työntekijöille ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

JCDads' HD-LED-näyttö räätälöi tarkat videoseinät ja kuvaseinät erilaisiin kokoushuoneisiin, auditorioihin, elokuvateattereihin, juhlasaleihin, valtion ja yritysten auloihin sekä huipputason toimistoihin. Anna käyttäjien luoda uusi valvomaton viestintäalusta asiakkaille ja työntekijöille heidän keskeisissä julkisuusasemissaan ja käyttää uusinta tekniikkaa antaakseen yleisölle mahdollisuuden saada enemmän, korkeampaa ja syvempää vaihtoa joko tahallaan tai tiedostamatta.


Sillä välin voimme nähdä paljon led-videoseinää, jota käytetään hotellissa erilaisiin tapahtumiin. katso alla olevat sovellustapaukset:

mmexport1586506008823

mmexport1572179253980

advertising led screen (17)

Hotellin johtaman näytön ikääntymisaika

mmexport1575252186816mmexport1574863539946

Led-näytön valmistaja

led display factory

LED-näytöt ovat DLP- ja heijastusominaisuuksiltaan ylivoimaisen vahvan visuaalisen vaikutuksensa ja johtavien kustannusetujensa ansiosta hyväksyneet helposti monet yritykset ja hallitukset. Hienojen ja pienten etäisyyksien tuuli pyyhkäisee yli, mikä parantaa sisätilojen visuaalista ilmaisukykyä. Saavutti aivan uuden tason.

Hot Tags: hotellin johtava näyttö, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

Saatat myös pitää