Korkea päivitys 4K: n sisätilojen LED-videoseinä

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Kun led-näyttöteollisuus kypsyy, asiakkaat, jotka etsivät pienempää ja pienempää pikselin sävelkorkeutta paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi. JCDadsille meillä on 1,2 mm, 1,5 mm, 1,9 mm ja 2,5 mm 4K led-videoseinä. Se voi olla minkä tahansa kokoinen tai muotoinen pyynnöstä, erinomainen suorituskyky mistä tahansa kulmasta antaa sinulle erilaisen visuaalisen nautinnon.


ominaisuudet


Korkea resoluutio: pystyy parantamaan HD-kuvanlaatua ja hienoja värejä, ja voi tietyssä määrin olla verrattavissa nestekidenäyttöön.


Erittäin pitkä käyttöikä: valitse korkealaatuiset valaisevat komponentit näyttöruudun ydinmateriaaliksi ja käytä omaa patentoitua piirilevymuotoilua, joka varmistaa pohjimmiltaan tuotteen käyttöiän.


Laaja katselukulma: 160 ° leveä katselukulma on erittäin johdonmukainen kunkin ledin kanssa, suurella vaakasuoralla ja pystysuoralla katselukulmalla, joka soveltuu ympäristöihin, joissa horisontaalinen jakautuminen on suuri ja korkeus laskee.


Vakaa suorituskyky: näyttöruudun ainutlaatuinen anti-sähkömagneettinen käsittely, käyttämällä hajautettua skannaustekniikkaa ja modulaarista suunnittelutekniikkaa, parempi luotettavuus ja vakaus.


Hieno laatu: epälineaarinen korjaustekniikka, hieno ja selkeä kuvanvaikutus; Animaatiotehosteet elävät, monipuoliset; Videotehoste sujuva, realistinen.
Indoor 4K LED -seinäparametri

4k led-näyttö-1

4k led-seinä

Sisätilojen teräväpiirto-led-näyttöruutuprojektit

sisäilman 4k led-videonäyttö

Korkea päivitys sisäiseen led-seinäasennuspaikkaan

led-näytön asennus

LED-näytön valmistaja

led-näytön valmistaja


palvelumme

  • Vastaa tiedusteluusi 12 tunnissa.

  • Kokenut henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiisi sujuvasti englanniksi, espanjaksi, venäjäksi jne

  • Räätälöity suunnittelu on saatavana, OEM ja ODM ovat tervetulleita.

  • Hyvin koulutetut ja ammattitaitoiset insinöörit ja esikunnat voivat tarjota asiakkaillemme yksinoikeuden ja ainutlaatuisen ratkaisun.

  • Erityinen alennus ja myyntialueiden suojaus, joka tarjotaan led-näyttöjakelijallemme.

  • Lämpimästi tervetuloa vierailulle yrityksessämme, mikäli saatavissaHot Tags: korkea päivitys 4 kD sisätiloissa led-videoseinä, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like