LED-videoseinä sisätiloissa

Teräväpiirtonäyttö-tekniikka Pitkän tutkimuksen ja kehityksen ansiosta JCDadsilla on uusin ja edistynein ohjaustekniikka, jota käytetään näytöllä. Näytöllä on monia etuja, kuten korkea intensiteetti, korkea virkistys ja ilman aukkoja kaappien välillä. Saatavilla oleva tuote: P1.2, P1.5, ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Teräväpiirtoinen LED-videoseinätekniikka

Pitkän ajan tutkimuksen ja kehityksen avulla JCDads on uusin ja edistynein ohjaustekniikka, jota käytetään näytöllä. Näytöllä on monia etuja, kuten korkea intensiteetti, korkea virkistys ja ilman aukkoja kaappien välillä.

Saatavilla oleva tuote: P1.2, P1.5, P1.6, P1.8, P2.5


1.Korkea virkistystaajuus varmistaa, että näyttöä voidaan käyttää ammattimaisesti vaiheessa ja muissa paikoissa.

image


2.Korkean harmaasävytekniikka, joka mahdollistaa näytön näyttämisen kuvan ja videon yksityiskohdissa.

image

Normaali näyttöruutu (yksityiskohtia ei ole riittävästi) JCDadsHigh Grey -näyttö

3. Ghost-poistotekniikka voi ratkaista pimeän valon tapahtua testauksen aikana

image


4. Väri on tasainen myös matalalla harmaalla asteikolla.

image

Sovellus
Teräväpiirtoinen LED-videoseinä voidaan soveltaa esimerkiksi valvontakeskukseen, TV-lähetysasemalle, korkean tason konferenssitiloihin, elokuvateattereihin, ostoskeskuksiin, hotelleihin jne. Se voi olla LCD-näyttö- ja DLP-projektoreiden tuotteita asiakkaille.&# 39: n led-näyttö voi tarjota korkeatasoista palvelua viestinnän GG-amp; mainonnassa.

indoor high definition led video wall

IMG20191110190015

IMG20200101173055

Workshop-näkymä

led display factory


FAQ1: Mikä led-videoseinä on minulle paras?

Teräväpiirtoisen sisätilan LED-videoseinän valitseminen on vaikeaa, koska monet tekijät on otettava huomioon. Pienemmillä kuvapisteillä varustetut näytöt ovat yleensä parempia sisätiloissa, kun taas suuremmat näytöt ovat parempia ulkona. Tarjoamme konsultointia auttaaksemme sinua tekemään päätöksen, joten ota yhteyttä meihin.

FAQ2: Kuinka katselukulma vaikuttaa kuvan laatuun?

Älykkäimmän valinnan tekeminen teräväpiirtoiselle LED-videoseinälle voi olla vaikeaa projektisi kontekstista riippuen. Katselukulma riippuu led-näytön kirkkaudesta. Värit ja värikylläisyys voivat vaihdella ja antaa kuvalle epätarkkuuden riippuen katselukulmasta, jota katsoja katselee näyttöä.

Hot Tags: Indoor LED Video Wall, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like