HD-LED-videonäyttö

Covid-19: n vaikutuksesta vuoden ensimmäisellä puoliskolla eri toimialoilla on erilaisia ​​vaikutuksia. Kun otetaan huomioon LED-videonäyttöteollisuus, perinteisten lavan vuokrausnäyttöjen ja ulkona olevien suurten led-näyttösovellusten kysyntä on hidasta, mutta komento ja ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Covid-19: n vaikutuksesta vuoden ensimmäisellä puoliskolla eri toimialoilla on erilaisia ​​vaikutuksia. Kun otetaan huomioon LED-videonäyttöteollisuus, perinteisten lavanvuokrausnäyttöjen ja ulkona olevien suurten led-näyttösovellusten kysyntä on hidasta, mutta hallituksen työn ja julkisen liikenteen kentän edellyttämät komento- ja lähetyskeskuksen markkinat Digitaalisten opasteiden nousu markkinoilla on vain vähän vaikutusta alansa markkinoihin, ja niistä on tullut kasvumarkkinoita, joilla on vähän LED-näyttöjä.

Komento- ja lähetyskeskuksen markkinat valitsevat aina HD-led-videonäytön ja yleensä sisäkäyttöön. Katso vanhenemisaika ennen lähettämistä.

HD LED VIDEO WALL (1)

mmexport1572265811991

LED-videonäyttötekniikan kypsyyden ja pienen piikkijohdolla varustetun videoseinän hinnan laskun myötä päätelaitteiden johtamat näyttömarkkinat kiristyvät ja leviävät pienten leirien, digitaalisten opasteiden jne. Tärkeimmille aloille ja kilpailu myös suuret konevalmistajat lisääntyvät. Lisää ja voimakkaampaa.

led-videonäyttö asennuksen jälkeen

mmexport1571383890687

mmexport1572506287856

mmexport1572773538567

Valokuvia tehtaasta:

mmexport1572946923084

led display board factory

Nestekidenäytön, DLP: n ja LED: n nykyisillä eduilla kolmella tärkeimmällä teollisuudenalalla on yhtäläiset mahdollisuudet ja tasavertaiset markkinat. Jatkossa, kuka voi johtaa hintaetuun ja tekniseen etuun, on mahdollista puhkeaa digitaalisten opasteiden ja jopa kaupallisen näytön alalla.

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä:info@jcdads.comLisätietoja.


Hot Tags: hd led-näyttö, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

Saatat myös pitää