HD-LED-näyttö pienillä etäisyyksillä konferenssissa

Hd LED-näyttö pienellä etäisyydellä konferenssijärjestelmäratkaisussa
Keskustele nyt

Tuotetiedot

I. Mitkä ovat led-näytön edut kokoushuoneessa?

1), se voi luoda mukavamman ja nykyaikaisemman tietokonferenssiympäristön.

2) tietoa eri näkökohdista voidaan jakaa kokouksen helpottamiseksi ja sujuvuudeksi.

3) se voi tuoda elävästi esille värikkäämmän sisällön ja sytyttää kokouksen innostumisen.

4) yrityssovellus: yksityiskohtien esittely, tarkennus silmät, nopea kuvankäsittely jne.

5) pieni tila, joustava ja kätevä käyttää, yksinkertainen ja nopea ylläpitää.

mmexport1585205411190

Ii. Mitkä ovat hd-välimatkojen LED-sovelluksen edut kokoushuoneessa?

Hd-led-näyttöjärjestelmä, jossa käytetään suurella näytöllä kudonta, tiheys pieniä etäisyyksiä, pieni välipöytäpakkaus näyttöpaneelina, integroimalla tietokonejärjestelmät, monilla näytönohjauksilla, prosessoimalla erilaisia ​​sovelluksia, kuten signaalinkytkentätekniikka, verkkotekniikka ja integroidut toiminnot , koko järjestelmän toteuttamisen on näytettävä dynaaminen säätö kussakin tapauksessa reaaliajassa tietokoneesta, kamerasta, DVD-videosta ja verkkosignaalista eri signaalilähteissä, kuten näytönäyttö ja analyysi, enemmän laaja-alainen näyttö käyttäjän tapaamiseksi erityyppisten tietojen jakamisen ja kattavan tiedon vaatimukset.

mmexport1574942871784

1) yksikön modulaarinen suunnittelu, koko näyttö on todella" ei ompelevaa" ;.

Varsinkin kun sitä käytetään uutisominaisuuksien lähettämiseen tai videoneuvottelujen järjestämiseen, merkkejä ei jaeta välein. Samaan aikaan, kun näytetään WORD-, EXCEL- ja PPT-tiedostoja, joita soitetaan usein kokoushuoneen ympäristössä, sitä ei sekoiteta lomakkeen erotuslinjan kanssa sisällön väärän tulkinnan ja väärinkäsityksen vuoksi.


2) koko näyttö on erittäin tasainen ja tasainen kirkkaudella, jota voidaan korjata piste kerrallaan.

mmexport1574904408129

Vältä kokonaan levyn liittymistä toisiinsa, DLP-projektio, LCD / PDP-silmukointi laajalle levinneeseen käyttöön tulee tietyn pimeän kulman ajanjakson jälkeen, tumma puoli," laastari" odota ilmiötä, etenkin kun kokousohjelma toistetaan usein GG-quotissa; visuaalinen GG-quot; sisällön, kuten kaavioiden, kaavioiden, pienen välimatkan hd-LED-näyttöohjelman analyysillä on vertaansa vailla olevia etuja.

3) koko näytön kirkkauden tuki 0 ~ 1200 cd / ㎡: n älykkäästä säätämisestä, sopeutumaan moniin sisätilojen näyttöympäristöihin.

Koska LED on itsevalaistusperiaate, ympäröivän valon häiriöt ja vaikutus ovat hyvin pienet. Ympäröivän ympäristön mukaan valo ja varjo muuttuvat, kuva on mukavampaa, yksityiskohdat näkyvät.

4) se tukee lämpötilan laaja-alaista säätöä välillä 1000 K - 1000 0K ja täyttää eri sovelluskenttien vaatimukset. Se soveltuu erityisen hyvin joihinkin kokousnäytön sovelluksiin, joissa on erityisiä värivaatimuksia, kuten studio- ja videoneuvotteluihin

mmexport1575252049247

Hot Tags: hd led-näyttö pienillä etäisyyksillä konferenssissa, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like