Kaupallinen LED-näyttö

Hd LED -näyttö pienellä välistysvälillä konferenssijärjestelmäratkaisussa
Keskustele nyt

Tuotetiedot

I. Mitkä ovat kokoushuoneen led-näytön edut?

1) se voi luoda mukavamman ja nykyaikaisemman tiedotustilaisuuden ympäristön.

2) tietoa eri näkökulmista voidaan jakaa kokouksen helpottamiseksi ja sujuvoittamiseksi.

3) se voi elävästi esittää värikkäämpää sisältöä ja sytyttää kokouksen innostuksen.

4) yrityssovellus: yksityiskohtien esittäminen, silmien tarkentaminen, nopea kuvankäsittely jne.

5) pieni tila, joustava ja kätevä käyttää, yksinkertainen ja nopea ylläpitää.

mmexport1585205411190

Ii. Mitkä ovat hd-pienivälisen LED-sovelluksen edut kokoushuoneessa?

Hd-led-näyttöjärjestelmä, jossa käytetään suuren näytön kudonta suurta tiheyttä pieni välistys, pieni välipöytäpakkaus näyttöpaneelina integroimalla tietokonejärjestelmiä, monia näytönkäsittelyjä, käsittelemällä erilaisia sovelluksia, kuten signaalinvaihtotekniikkaa, verkkotekniikkaa ja integroituja toimintoja, koko järjestelmän toteutuksen on näytettävä kunkin tapauksen dynaaminen asetus ja reaaliajassa tietokoneesta , kamera, DVD-video ja verkkosignaali eri signaalilähteessä, kuten näytön näyttö ja analyysi, enemmän laaja-alaista näyttöä, jotta voidaan täyttää käyttäjien vaatimukset erilaisista jakamistiedot ja kattavat tiedot.

mmexport1574942871784

1) yksikön modulaarinen muotoilu, koko näyttö on todella "ei ompeleita".

Varsinkin kun sitä käytetään uutisominaisuuksien lähettämiseen tai videoneuvottelujen pitämiseen, hahmoja ei jaeta rakoilla. Samalla, kun näytetään WORD, EXCEL ja PPT, joita usein pelataan kokoushuoneen ympäristössä, sitä ei sekoiteta lomakkeen erottelulinjaan sisällön virheellisen tulkinnan ja virheellisen arvioinnin vuoksi.


2) koko näyttö on erittäin yhtenäinen ja tasainen kirkkauden kanssa, joka voidaan korjata piste kerrallaan.

mmexport1574904408129

Täysin välttää levyn yhdistämistä, DLP-projektio, LCD / PDP- yhteyksien laaja käyttö tulee esiin tietyn tummien kulmien jälkeen, pimeä puoli, "korjaustiedosto" odottavat ilmiötä, varsinkin kun kokousesitys usein toistuu sisällön "visuaalisessa" analyysissä, kuten kaavioissa, kaavioissa, pienissä hd-LED-led-näyttöohjelmassa on ylitsepäsemättömiä etuja.

3) koko näytön kirkkauden tuki 0 ~ 1200cd / ㎡ älykäs säätö, sopeutua erilaisiin sisänäyttöympäristöihin.

Koska LED on itsevalaisun periaate, ympäristön valon häiriöt ja vaikutus ovat hyvin pieniä. Ympäröivän ympäristön valon ja varjon muutosten mukaan kuva on mukavampi, yksityiskohdat näkyvät.

4) se tukee lämpötilan laaja-alaista säätöä 1000K: sta 10000K: iin ja täyttää eri sovelluskenttien vaatimukset. Se soveltuu erityisesti joihinkin kokousnäyttösovelluksiin, joissa on väriä koskevia erityisvaatimuksia, kuten studio- ja videoneuvottelusovelluksiin

mmexport1575252049247

Hot Tags: Kaupallinen LED-näyttö, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like