Sisätilojen täysvärinen LED-seinä

Kultalankapakkausten kokoonpanonäyttötuotteet Pieni välistys LED-näyttö
Keskustele nyt

Tuotetiedot

1. Korkea kirkkaus, suuri kuvakulma: intertekin korkean kirkkauden SMD1515 + kolme käyttö yhdessä ledissä, kirkkaus jopa 1500cd / ㎡; Täysin soveltuva ulkoympäristön käyttöön, kolmi-in-one-pöytätikun näytön putken väri on johdonmukainen hyvä, värin vähentäminen on erityisen hyvä ja näkökulma on suuri, antaa henkilön visuaalisen havainnon paljon perinteisen suoran ulkopistokkeen täysvärisen näytön ulkopuolelle.

2. Kevyt paino: alumiiniseoslaatikon rakenne on erittäin kevyt; Ja kaunis ei ole helppo muotoilla ja helppo koota ja tasainen. Sopii vuokrausyrityksille, tuomioistuimille, taustaseinälle, yleisen turvallisuuden järjestelmälle, liikenteenohjausjärjestelmälle, mobiilimedian käyttöön; Seinäasennus voi vähentää teräsrakenteen painetta;

3. Paranna käyttäjän tehokkuutta: vuokralaatikon rakennesuunnittelu on tärkeä osa yrityksemme rakennesuunnittelua, jotta käyttäjien tehokkuutta voidaan parantaa paremmin.

4. Pitkä näyttöikä: maskista, laatikosta, valoputken, piirilevyn ja komponenttien käytöstä kaikilla materiaalin osa-alueilla, parantaa huomattavasti näytön käyttöiän.

5. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön: sopii moniin paikkoihin, jotta käyttäjät voivat valita enemmän; Ratkaisu suurimmalle osalle vuokrausyrityksistä valita sisä- ja ulko-LED-näyttö näyttö on suuri ongelma; Sopii myös vuokrausyrityksille, tuomioistuimille, taustaseinälle, yleisen turvallisuuden järjestelmälle, liikenteenohjausjärjestelmälle, mobiilimedian käyttöön.

mmexport1574748995018


mmexport1574900535831

mmexport1575252043272

Tuotteen määritelmä

Tämä sarjatuote on muotoiltu kevyt sisä hd LED-näyttösarja huippuluokan tuotteita, pieni välistys valitsee korkean päivityksen PFC-toiminto IC, SMD ledit, laaja korkealaatuinen virtalähde, alumiinilaatikko avainmateriaalit, kuten dynaaminen skannaus tapa, näytön kirkkaus voi saavuttaa 800-2000 nits, on korkea tiheys, teräväpiirto, korkea harmaa asteikko, korkea hyötysuhde (energiansäästö), korkea kontrasti, korkea laatu , ainutlaatuinen ulkonäkö, turvallinen, vakaa ja luotettava, nopea reagointi ja muut edut.


Sovelluksia

Se soveltuu sotilas- ja yleisen turvallisuuden, energian, kaupungin johdon, julkisen tiedon julkaisualustan, liikenteen ja liikenteen, radion ja television, elokuvan, yritysten videoneuvottelujärjestelmän, lääketieteellisen/koulutuksen ja muiden alojen kiinteään asennukseen.


Hot Tags: Indoor Full Color LED Wall, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like