Kultalanka pakkaus pieni väli LED-näyttö

Gold Wire Packaging Configuration Display Tuotteet Pieni väli LED-näyttö
Keskustele nyt

Tuotetiedot

1. Korkea kirkkaus, suuri katselukulma: käyttö intertek korkea kirkkaus SMD1515 + kolme yhdessä led, kirkkaus jopa 1500cd / -; Täysin sopiva ulkoympäristön käyttöön, kolmen pöydän kiinni näyttö lamppu putki väri johdonmukainen hyvä, värinvähentäminen on erityisen hyvä ja näkökulma on suuri, antaa henkilön visuaalinen käsitys paljon pidemmälle perinteinen ulkona suora pistoke täysvärinäyttö.

2. kevyt: alumiiniseos laatikko rakenne on erittäin kevyt; Ja kaunis ei ole helppo muodonmuutos ja helppo koota ja tasainen. Sopii autovuokraamoille, tuomioistuimille, taustaseinälle, yleisen turvallisuuden järjestelmälle, liikenteen hallintajärjestelmälle, mobiilimedian käytölle; Seinämän asennus voi vähentää teräsrakenteen painetta;

3. Parantaa käyttäjien tehokkuutta: rakenne suunnittelu vuokralaatikko on tärkeä piirre yrityksemme rakennesuunnittelu, jotta voidaan parantaa käyttäjien tehokkuutta.

4. Pitkä näytön käyttöikä: maskista, laatikosta, valoputken, PCB:n ja komponenttien käytöstä kaikilla materiaalin osa-alueilla, mikä parantaa huomattavasti näytön käyttöikää.

5. Sopii sisä- ja ulkokäyttöön: sopii erilaisiin paikkoihin, jotta käyttäjät voivat valita enemmän; Ratkaisu useimpien autovuokraamojen valita sisä-ja ulkokäyttöön LED-näyttö näyttö suuri ongelma; Sopii myös autovuokraamoille, tuomioistuimille, taustaseinälle, yleisen turvallisuuden järjestelmälle, liikenteen hallintajärjestelmälle, mobiilimedian käyttöön.

mmexport1574748995018


mmexport1574900535831

mmexport1575252043272

Tuotteen määritelmä

Tämä sarja tuote on muotoiltu valo sisätiloissa HD LED-näyttö sarja high-end-tuotteita, pieni väli valitsee korkea virkistää PFC-toiminto IC, SMD ledit, laaja korkealaatuinen virtalähde, alumiini laatikko keskeisiä materiaaleja, kuten dynaaminen skannaus tapa, näytön kirkkaus voi saavuttaa 800-2000 nits, on korkea tiheys, teräväpiirto, korkea harmaa asteikko, korkea hyötysuhde (energiansäästö), korkea kontrasti, korkea laatu , ainutlaatuinen ulkonäkö, turvallinen, vakaa ja luotettava, nopea vaste ja muita etuja.


Sovelluksia

Se soveltuu sotilas- ja yleisen turvallisuuden, energian, kaupunginhallinnan, julkisen tiedonantamisalustan, kuljetuksen ja kuljetuksen, radion ja television, elokuvateatterin, yritysvideokonferenssijärjestelmän, lääketieteellisen/koulutuksen ja muiden alojen kiinteään asennukseen.


Hot Tags: kultalanka pakkaus pieni väli led-näyttö, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like