Kiinteä led-näyttö

Suuren ruudun mediamainonnan toiminnassa kohtaavat usein seuraavat haasteet: Kuinka muuttaa nopeasti mainoksen sisältöä ja seurata ruudun toimintaa reaaliajassa; kuinka tuoda korkeampi sijoitetun pääoman tuotto ja varmistaa samalla LEDin normaali toiminta ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Suuren näytön mediamainonnan toiminnassa kohtaavat usein seuraavat haasteet:

Kuinka nopeasti muuttaa mainoksen sisältöä ja seurata näytön toimintaa reaaliajassa; miten tuoda korkeampi sijoitetun pääoman tuotto ja varmistaa samalla LED-näytön normaali toiminta; kuinka toteuttaa useiden näyttöjen klusteriohjaus ja yhtenäinen mainosten julkaisu; miten varmistetaan näytön korkealaatuinen näyttötehoste.

JCDads on keskittynyt mainosalan kehittämiseen ja tarjonnut asiakkailleen ammattimaisia ​​ratkaisuja:

Varustettu valoherkällä ohjausjärjestelmällä, joka tunnistaa ulkoisen valon, säätää kirkkauden, energiansäästön ja ympäristönsuojelun automaattisesti. Suuri virkistystaajuus ja korkea harmaasävy, kuva on eloisa ja täyttää korkean visuaalisen laadun vaatimukset. Mainoksia soitetaan ympäri vuorokauden, ja sisältöä voidaan helposti muuttaa. Tukee verkon ohjaustoimintoa, voi ohjata useita näyttöjä samanaikaisesti, muuttaa mainoksen sisältöä milloin tahansa. Varustettu ympäristöseurantajärjestelmällä, joka ymmärtää näytön toiminnan missä ja milloin tahansa. Näyttö voidaan kytkeä päälle ja pois päältä säännöllisesti ohjelmiston avulla valvomaton toiminto.


Katso alla oleva ulkokaappi

imageimage

LED-näytön valmistaja

led display board factory

Ulkouima led-näyttöprojekti

led display

mmexport1583371201486

mmexport1584492921323

mmexport1584492949235

mmexport1584492877251Hot Tags: kiinteä led-näyttö, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

Saatat myös pitää