Korjattu led-näyttönäyttö

Suuren näytön mediamainonnan toiminnassa kohtaavat usein seuraavat haasteet: Miten mainoksen sisältöä voidaan muuttaa nopeasti ja seurata näytön toimintaa reaaliajassa; miten saada korkeampi sijoitetun pääoman tuotto samalla kun varmistetaan LED-valojen normaali toiminta...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Suuren näytön mediamainonnan toiminnassa kohtaavat usein seuraavat haasteet:

Kuinka nopeasti muuttaa mainoksen sisältöä ja seurata näytön toimintaa reaaliajassa; miten saada korkeampi tuotto investoinneille varmistaen samalla LED-näytön normaali toiminta; miten toteuttaa useiden näyttöjen klusteriohjaus ja mainosten yhtenäinen julkaisu; näytön laadukkaan näyttötehosteen varmistaminen.

JCDads on keskittynyt mainosalan kehittämiseen ja tarjonnut asiakkaille ammattimaisia ratkaisuja:

Varustettu valoherkällä ohjausjärjestelmällä, joka aistii ulkoisen valon, säätää automaattisesti kirkkautta, energiansäästöä ja ympäristönsuojelua. Korkea virkistysnopeus ja korkea harmaasävy, kuva on elävä ja täyttää korkean visuaalisen laadun vaatimukset. Mainoksia soitetaan ympäri vuorokauden, ja sisältöä on helppo muuttaa. Tukee verkonhallintatoimintoa, voi hallita useita näyttöjä samanaikaisesti, muuttaa mainoksen sisältöä milloin tahansa. Varustettu ympäristöseurantajärjestelmällä, joka tarttuu näytön toimintaan milloin ja missä tahansa. Ohjelmisto voi kytkeä näytön päälle ja pois päältä säännöllisesti, jotta se voi toteuttaa tahattoman toiminnon.


Katso alla oleva ulkokaappi

imageimage

Led-näytön valmistaja

led display board factory

Ulkona led-näyttöprojekti

led display

mmexport1583371201486

mmexport1584492921323

mmexport1584492949235

mmexport1584492877251Hot Tags: kiinteä led-näyttönäyttö, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like