Kiinteät sisätilojen HD-LED-seinät

Kiinteiden sisätilojen led-seinien soveltaminen: 1, tieliikennetietojen näyttöä älykäs tehokkuusjärjestelmä nousee, kaupungin tehokkuudessa, moottoritiellä ja muilla aloilla, Maipu LED-näyttö muuttuvana älykorttinä, nopeusrajamerkki, on käytetty laajasti. 2, lähetyskomento ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Kiinteiden sisätilojen led-seinien levitys:

1, tieliikennetietojen näyttöä älykäs tehokkuusjärjestelmä, kaupungin tehokkuuden, moottoritie-ja muilla aloilla, Maipu LED näyttö muuttuvan älykortti, nopeusrajoitus merkki, on käytetty laajalti.

2, lähettävän komentokeskuksen näytön virrankulutus, ajoneuvon dynamiikka yhdellä jälkillä, ajoneuvon korkeuden hallinta, myös asteittain hyväksytty korkean tiheyden LED-näyttö.

3. Yritystoiminnan edistäminen ja tietojen esittely palvelualueilla, kuten posti, televiestintä ja ostoskeskus

4, Uudet mediatuotteet yhden suuren sisä- ja ulkotilojen näyttöruudun lisäksi, kuten media, LED-näyttöjärjestelmän klusteri, Maipu-kirkkausjuna LED-näyttövapautusjärjestelmä on myös otettu käyttöön ja käynnissä.

5, Suorituskykyisiä ja suuria näytönohjaimia käytetään yhä enemmän julkisessa ja poliittisessa tarkoituksessa suorana videolähetyksenä, kuten Kiinan perustamisen 70. vuosipäivä, uuden vuosituhannen juhlat ympäri maailmaa ja muut suuret festivaalit, suuret näyttöruudut toistavat erinomaisen rooli live-pelaamisessa ja tiedon julkaisussa.


Saatavilla oleva pikselin sävelkorkeus: 1,2 mm, 1,5 mm, 1,9 mm, 2,5 mm jne

Indoor HD led -näytön ikääntymisaika

hienojakoiset led-videoseinät (1)kiinteät hd led-seinätsisä-HD-seinät

Hieno sävelkorkeus johtanut videoseinäprojekti

hieno nousu sisätilojen led-seinä (1)sisätiloissa oleva hieno sävelkorkeus johtanut seinäjohti televisiota78 (2)

Yksi näyttelyn järjestäjän tarjoamista tärkeistä palveluista näyttelyn suuri LED-näyttö tarjoaa maksullisia palveluja näytteilleasettajille. Ulkomailla on myös joitain ammattimaisia leasing-yrityksiä, joilla on kiinteät sisätiloissa olevat hd-led-seinät, ja jotkut suuret valmistajat tarjoavat myös vuokrauspalveluita.

Antakaa lisätietoja kiinteitä sisätilojen HD LED -seiniä koskevissa kysymyksissä, kuten mitat, käyttökohteet, määrä ja muut tarvittavat tiedot.Sen avulla voimme suositella sinulle parhaiten sopivaa tuotetta, joka vastaa sovellustasi.


Hot Tags: Kiinteät sisätiloissa olevat hd led -seinät, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

Saatat myös pitää