Vaiheen led-näyttönäyttö

P3.91mm HD Rental led videoseinä 500mx1000mm tai 500mmx500mm vaihtoehto
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Stage Led Display -näyttökaapin ominaisuudet

(1) Valo. Kaapin koko 500 * 1000mm ja kevyt paino vain 22,5 kg mahdollistavat yhden henkilön asennuksen helpommaksi ja yksinkertaisemmaksi, mikä säästää asennusaikaa. Mutta perinteinen HD-lava led-näyttö on yli 45 kg samankokoinen.

(2) Ohut. Se ottaa käyttöön valualumiinin, se on korkea lujuus, korkea sitkeys, korkea tarkkuus eikä sitä ole helppo vääristää. Kaappimme paksuus on 87 mm, traditonaalinen kaappi on 160 mm.

(3) Nopeasti. Nopean lukitusmekanismin hyväksyminen ylös-, alaspäin, vasemmalle ja oikealle -yhteydelle. Kiristä kaksi kaappia vetämällä ja käännä kahta kahvaa 90 astetta. Voit asentaa yhden kaapin suurella tarkkuudella 10 sekunnissa. Kaapin liitäntä ja johdotusliitäntä on nopea ja luotettava. Ei vain kaunis ulkonäkö, vaan myös todellinen tunne nopeasta purkamisesta.

(4) Helppoa. Modulaarisen suunnittelun omaksuminen, koottu kaappi voidaan asentaa ja purkaa nopeasti ja helposti. Se on helppo huolleta.

(5) Yhteensopiva. Uusi rakennesuunnittelu voi täyttää nosto-, ylitys-, sisä- ja ulkokäyttöön. Kaapin yksinkertaistaminen ja sisä- ja ulkojohtomoduulin P3.91 tai P4.81 pikselikorkeus ovat saatavilla.


Parametri

rental led video wall

Vaiheisti led-näytön näyttökaappinäkymä

QQ图片20160907101459

IMG_3984

Riippuva palkki

image

LED Display Workshop

advertising led screen factory

LED-näytössämme on erinomainen lämmönhävikin suunnittelu ja suorituskyky. se on matala melu eikä tarvitse ulkoista tuuletinta tai ilmastointia. Lighweightin ja alhaisen virrankulutuksen ominaisuuksilla se voi vähentää asennus- ja käyttökustannuksia.

Hot Tags: Stage Led Display Screen, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

Saatat myös pitää