P3.91 Red Led -seinä

P3.91mm HD-vuokraus led-videoseinä 500mx1000mm tai 500mmx500mm lisävarusteena
Keskustele nyt

Tuotetiedot

HD P3.91mm HD-ominaisuudet Vuokrauslähetetty videoseinämäinen painevalettu alumiinisäiliö

(1) Kevyt. Kaapin koko on 500 * 1000 mm ja kevyt vain 22,5 kg mahdollistaa yhden henkilön asentamisen helpommaksi ja yksinkertaisemmaksi, mikä säästää asennusaikaa. Mutta perinteinen HD-vaihe led-näyttö on yli 45 kg samalla kokoisella.

(2) Ohut. Hyväksymällä painevalettu alumiini, se on erittäin luja, suuri lujuus, korkea tarkkuus eikä sitä ole helppo vääristää. Kaapin paksuus on 87mm, perinteisen kaapin on 160mm.

(3) Nopea. Hyväksytään pikalukitusmekanismi ylös, alas, vasemmalle ja oikealle liitokselle. Kiristä kaksi kaapia ylös vedä ja käännä kahta kahvaa 90 astetta. Voit asentaa yhden kaapin tarkkuudella 10 sekunnissa. Kaapin liitos- ja johdotusliitäntä on nopeaa ja luotettavaa. Ei vain kaunis ulkonäkö, vaan myös todellinen tunne nopeasta purkamisesta.

(4) Helppo. Hyväksytty modulaarinen kokoonpantu kaappi voi asentaa ja purkaa nopeasti ja helposti. Se on helppo huoltaa.

(5) Yhteensopiva. Uusi rakennesuunnittelu, tyydyttää nosto-, ylitys-, sisä- ja ulkokäyttövaatimukset. Kaapin yksinkertaistamista ja sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitetun led-moduulin P3.91 tai P4.81 pikselin sävelkorkeutta on saatavana.Parametri

vuokra led-videoseinä

Tapahtuman johdosta näyttökaapin näkymä

QQ 图片 20160907101459

IMG_3984

Ripustuspalkki

kuva

LED-näyttötyöpaja

mainonta led näytön tehdas

LED-näytöllämme on erinomainen lämmönpoistosuunnittelu ja suorituskyky. se on hiljainen eikä tarvitse ulkoista tuuletinta tai ilmastointilaitetta. Kevyen ja alhaisen virrankulutuksen ominaisuuksilla se voi vähentää asennus- ja käyttökustannuksia.

Hot Tags: p3.91 vuokra led-videoseinä, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like