Taksi-LED-mainosnäyttö

Taksi-LED-mainosnäyttö

Taksinäyttö, liikenteen ja sijainnin näyttö voi näyttää tiedot automaattisesti
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Taksi-LED-mainosnäyttö Johdanto:


Taksin johtama näyttö on noussut ulkomainonnan harjoittajaksi, tällä hetkellä mainosmediamarkkinoilla, televisiossa, sanomalehdissä, perinteisissä tiedotusvälineissä ja uusissa verkkomediamainoksissa, kilpailu on kovaa.


Taksi-LED-mainosnäyttö joustavuudellaan, välittömyydellä, puhdasta uutta mediaa, likviditeettiä, laaja kattavuus, korkeat kustannustehokkuus ja monet muut uudet ominaisuudet miehitti nopeasti mainonnan.

PICTURE J

Ominaisuudet: suojausluokka IP65 -materiaalia KÄYTTÄÄ alumiinirunkoa, rautakehys, suojausluokka IP65-arvoon asti, sääsäätöinen työ, sopeutuva täysin kaikenlaisiin sääolosuhteisiin, salamasuojaus, vahva seisminen suorituskyky. Tehokkaan ja energiaa säästävän lämmönpoistoteknologian suhteen omaksutaan tutkimus- ja kehitystyö.

PICTURE e

PICTURE c

Korkea likviditeetti. Taksiliikkuvuus, johon ei sovelleta alueellisia rajoituksia, voi kulkea kaupungin jokaiseen nurkkaan, sen vaikutukset ovat syviä, laaja, yleisön toimesta, joita ei rajoita aika, linjat,

Kannettava mainonta voidaan toimittaa massoille milloin tahansa ja missä tahansa, se on verraton muuhun mainontaan.


Mikä tahansa mielenkiintoinen, ota minuun yhteyttä vapaasti. info@jcdads.com. Tietyt alennukset annetaan suurelle QTY-tilaukselle.


Hot Tags: taksi-ohjattu mainosnäyttö, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like