Taksi LED-näyttö

Outdoor LED Taxi Top Display on uudenlainen tyylikäs ja houkutteleva sähköisen median mainonta, joka asennetaan pääasiassa takseihin, linja-autoihin ja muihin ajoneuvoihin terminaalikantajana. Tarkoitus on muodostaa uudenlainen verkottuneiden, älykkäiden, digitaalisten ulkoilmavälineiden sukupolvi. Tämä media on integroitu ulkoilu-, elektroniikka-, mobiili- ja Wi-Fi-verkkoon jne.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Taksi-LED-näytön esittely


Shenzhen JCDads on tuonut markkinoille taksin katolle asennettavat uudet kaksipuoliset LED-mainosnäytöt. Yksiköissä on myös edessä ja takana olevat taksimerkit, ja ne voidaan räätälöidä värin ja koon mukaan.

Taksi-led-näyttö tarjoaa langattoman, 3G: n ja Internet-ohjauksen, ja se on suunniteltu ulkokäyttöön käyttämällä suojaamiseksi useita ruosteenestoprosesseja ja korkean lämpötilan leivontaa. IP65-vedenpitävät yksiköt kestävät jopa -40 ℃ ja 120 ℃ korkeita lämpötiloja.

Kevyessä yksikössä (alle 20 kg 5 mm: n pikselin korotusyksikössä) on irrotettava suojakotelo, joka helpottaa huoltoa, sekä iskunvaimentimet.

JCDads ei vahingoita auton&# 39: n runkoa ja kiinnitä taksi-LED-näyttö tiukasti, JCDads tarjoaa sopivat kiinnityskiinnikkeet missä tahansa koossa, joka sopii tietyille ajoneuvoille. JCDads voi tarjota myös muita tapoja kiinnittää merkkejä eri taksimalleille.


Outdoor P3.33 Taxi LED -näyttöparametri


Pikselin korotus (mm)

3.33

Pikselin kokoonpano

SMD1920

kapselointi

3 in 1

Värit vastaavat

6:3:1

Moduulin resoluutio (pikseliä)

96x 96

Moduulin pikseli

9216

Moduulin koko (mm)

320x 320

LED-KAAPETIN TEKNISET TIEDOT

Kaapin koko (mm)

960 x 320

Kaapin resoluutio (pikseliä)

288 x 96

Kaapin pikseli (pikseli)

27648

Kaapin materiaali

Alumiini (ruostumattomalla teräksellä)

Kaapin paino (kg)

18


Ulkona taksi-LED-näyttö

图片117(001)

图片118(001)

图片119(001)

图片120(001)

Taksien erinomainen liikkuvuus saa heidät jäljittämään kaikki kaupungin kadut ja kujat, eikä se ole rajoitettu kiinteisiin linjoihin. Joka päivä kosketuksiin joutuvien matkustajien ja jalankulkijoiden kokonaismäärä on yllättävän suuri. Laaja valikoima luokkia, jotka saavat LED-median tavoittamaan yleisön, ei ole saatavana muissa medioissa.


Taksi-LED-näytön etuna on, että sillä on yllättävän korkea siirtonopeus ja suuri peitto. Taksin käyttöreittejä ei ole vahvistettu. Kaikilla, kuten tungosta asuinalueilla, lentokentillä, asemilla jne., On mahdollisuus ottaa yhteyttä korkean taajuuden mainosvaikutuksiin matkoilla, kotona, yrityksissä ja ostoksilla.


Tutkimus