Taksi-LED-näyttö

Outdoor LED Taxi Top Display on uudentyyppinen sähköisen median mainonta, jolla on tyylikäs ja houkutteleva ulkonäkö ja joka on asennettu pääasiassa takseihin, linja-autoihin ja muihin ajoneuvoihin päätelaitteina. Tarkoituksena on muodostaa uuden sukupolven verkotettu, älykäs ja digitaalinen ulkomedia. Tämä media on integroitu ulkoilu, elektroniikka, mobiili ja Wi-Fi jne.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Taksi-LED-näytön esittely

Shenzhen JCDads esitteli uudet kaksipuoliset LED-mainosnäytöt, jotka asennetaan taksin katolle. Yksiköissä on myös etu- ja takataksimerkit, ja ne voidaan räätälöidä värin ja koon mukaan.

Taksilla johtava näyttö tarjoaa WiFi-, 3G- ja Internet-ohjauksen, ja se on suunniteltu ulkokäyttöön, ja siinä on käytetty useita ruostesuojaisia ​​ruiskutusprosesseja ja korkeassa lämpötilassa paistamista. IP65-vedenpitävät yksiköt kestävät jopa -40 ℃ - 120 ℃ korkeimpia lämpötiloja.

Kevyessä yksikössä (alle 20 kg 5 mm: n pikselikorkeuden yksikössä) on irrotettava suojakansi, joka on helppo huoltaa, sekä iskunvaimentimet.

Jotta&# 39: n kori ei vahingoittuisi ja taksin LED-näyttö kiinnittyisi turvallisesti, JCDads tarjoaa sopivat kiinnikkeet missä tahansa koossa, joka sopii tietyille ajoneuvoille. JCDads voi myös tarjota muita tapoja kiinnittää kyltit taksimalleihin.


Taksi-LED-näytön parametri

Pikseliväli (mm)

3.33

Pikselikokoonpano

SMD1920

Kapselointi

3 yhdessä

Värit vastaavat

6:3:1

Moduulin tarkkuus (pikseliä)

96x 96

Moduulin pikseli

9216

Moduulin koko (mm)

320x 320

LED-KAAPIN TEKNISET TIEDOT

Kaapin koko (mm)

960 x 320

Kaapin resoluutio (pikseliä)

288 x 96

Kaapin pikselit (pikselit)

27648

Kaapin materiaali

Alumiini (ruostumattomasta teräksestä valmistettu pohja)

Kaapin paino (kg)

18


Ulkotaksin LED-näyttö

图片117(001)

图片118(001)

图片119(001)

图片120(001)

Taksin LED-näytön etuna on, että sillä on yllättävän korkeat lähetysnopeudet ja suuri peitto. Taksiliikenteen reittejä ei ole vahvistettu. Kaikella, kuten ruuhkaisilla asuinalueilla, lentokentillä, asemilla jne., On mahdollisuus ottaa yhteyttä korkean taajuuden mainosvaikutuksiin matka-, koti-, liike- ja ostosmahdollisuuksissa.


Hot Tags: Taksin LED-näyttö, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like