Taksin LED-näyttö

Outdoor LED Taxi Top Display on uudenlainen sähköinen mediamainonta, jolla on tyylikäs ja houkutteleva ulkonäkö, joka on asennettu pääasiassa takseihin, linja-autoihin ja muihin ajoneuvoihin päätealustana, tarkoituksena on muodostaa uuden sukupolven verkottunut, älykäs, digitaalinen ulkomedia. Tämä media on ulkoilman, elektroniikan, matkapuhelimen ja Wi-Fi: n jne.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Taksin LED-näytön esittely

Shenzhen JCDads on esitellyt uudet kaksipuoliset LED-mainosnäytöt, jotka kiinnittyvät taksin katolle. Majoitusyksiköissä on myös etu- ja takataksikyltit, ja ne voidaan räätälöidä värin ja koon mukaan.

Taksin johtama näyttö tarjoaa WiFi-, 3G- ja internet-ohjauksen, ja se on suunniteltu ulkokäyttöön käyttämällä useita ruosteenestoruiskutusprosesseja ja korkean lämpötilan leipomista suojaksi. IP65-vedenpitävät yksiköt kestävät jopa -40 °C:n lämpötiloja 120 °C:n ylälämpötiloisiin.

Kevyessä yksikössä (alle 20 kg 5mm pikselipikiyksikössä) on irrotettava suojakansi, joka helpottaa huoltoa sekä iskunestoja.

Jotta auton runko ei vaurioituisi ja taksin LED-näyttö kiinnittyy turvallisesti, JCDads tarjoaa sopivat asennuskiinnikkeet missä tahansa koossa, joka sopii tiettyihin ajoneuvoihin. JCDads voi myös tarjota muita tapoja asentaa merkkejä eri taksimalleille.


Taksin LED-näytön parametri

Pikselin korkeus (mm)

3.33

Kuvapisteen määritys

SMD1920 -sarja

Kapselointi

3/1

Värit täsmäävät

6:3:1

Moduulin tarkkuus (kuvapistettä)

96 x 96

Moduulin kuvapiste

9216

Moduulin koko (mm)

320 x 320

LED-KAAPIN TEKNISET TIEDOT

Kaapin koko (mm)

960 x 320

Kaapin tarkkuus (kuvapistettä)

288 x 96

Kaapin pikselit (kuvapistettä)

27648

Kaapin materiaali

Alumiini (ruostumattomasta teräksestä valmistetulla pohjalla)

Kaapin paino (kg)

18


Ulkotaksin LED-näyttö

图片117(001)

图片118(001)

图片119(001)

图片120(001)

Taksin LED-näytön etuna on, että sillä on yllättävän korkeat lähetysmäärät ja suuri kattavuus. Taksin käyttöreittejä ei ole korjattu. Kaikella, kuten ruuhkaisilla asuinalueilla, lentokentillä, asemilla jne., on mahdollisuus ottaa yhteyttä korkean taajuuden mainosvaikutuksiin matkustamiseen, kotiin, liiketoimintaan ja ostoksiin.


Hot Tags: Taxi LED Screen, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like