Indoor Taxi LED -viestimerkki

Tällä Indoor Taxi LED -viestimerkillä on vahva likviditeetti, laaja jakelu, korkea efektiivinen tiedonsiirtonopeus ja vapaa aika- ja tilarajoituksista.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Tuotteen esittely

Sisätaksi-taksi-LED-viesti merkitsee vahvan likviditeetin, laajan jakelun, korkean tehokkaan tiedonsiirtonopeuden ja vapautta aika- ja tilarajoituksista.Vakiotulla laatikolla, datarajapinnalla, virtalähteen suunnittelulla, täydellisillä tuotespesifikaatioilla ja modulaarisilla suunnitteluominaisuuksilla se pystyy vastaamaan käyttäjiä' erilaisia ​​ohjelmistojen hallintaa koskevia vaatimuksia tietojen julkaisemiseen, muokkaamiseen ja näyttämiseen. Indoor Taxi LED -viestimerkki on kestävä, pystyy täysin sopeutumaan kaikenlaisiin ympäristöihin. Sillä on etuna korkea kirkkaus, seismisen eheyden salamannopeus ja korkea kustannustehokkuus.


Ominaisuudet ja edut:

1. Tukee maailman kieliä, RTF-muotoa ja tekstimuotoa; 100 kappaletta itsenäistä tiedonhallintaa voi valita yksittäisen lähetyksen ja verkkolähetyksen; Usean fontin näyttötekstin kokoa voidaan säätää mielivaltaisesti; Suuri muisti, näytössä 40 000 englantilaista kirjainta, 20 000 itä-aasialaista merkkiä.

2. Yli 50 klassista toimintatilaa, joissa on elävä näyttövaikutus; Sisäänrakennettu yli 110 erilaisia ​​animoituja GIF-IKONOJA (tukee asiakaskohtaisia ​​lisäyksiä ja poista sisäänrakennettuja animaatiotoimintoja); Tukee animoidun tekstin / sateenkaaren fontin sekoitettua näyttöä; Tukikuvat (JPG, BMP, PNG), animaatio (GIF); Tukee useita aika- ja päivämäärämuotoja; Uusi ja ainutlaatuinen animaatio virkistää erikoistehosteita; Tukee useita vesireunuksia.

3. Laadukas ohjelman editointiohjelmisto, jossa on tietokoneen AUTO-tunnistusportti (AUTO), näyttöruutu kytketään automaattisesti ja älykkäästi tietokoneeseen, mikä säästää näyttöruudun tylsiä parametriasetuksia.

4. Tukee kaukosäätimen ohjelmien muokkaamista (tietokoneen näppäimistön kaukosäätimen syöttöversio) ja osioasetusta. Tuki digitaalisen avaimen pienelle kaukosäätimen yleislähetysohjelmalle (digitaalisen version kaukosäätimen yleislähetysversio), tukee käsikirjaa tai kaukosäätimen kytkinlaitetta.

5. Kytke jännite dc12-36v (sisäänrakennettu) / ac110-240v.


sovellus:

图片111(001)图片112(001)

图片113(001)图片114(001)

图片115

tuotteen nimi

uusi 2018 P5 -väriväri näytön vieritysviestitaulu

materiaali

alumiinirunko

Tuotteen koko

440 * 93 * 15mm

Näytön koko

430 * 83mm

pikseliä

P5

Putken siruväri

täysvärinen

Kiinteä tapa

imukupit, roikkuu, pöytäteline

hakemus

bussi, kuorma-auto, taksi, ajoneuvo, sisäesittelytila

Lisätarvikkeet

virtalähde

Pakattu antistaattisiin pusseihin, kuplapusseihin, vaahtorasiaan ja pahvipakkaukseen turvallisuuden varmistamiseksi kuljetuksessa tai räätälöityyn yksittäiseen laatikkoon.

Lähetetään lentokuljetuksina, rahtina tai riippuu vaatimuksistasi, pakkausvalokuvat ja seurannanumero päivitetään toimituksen jälkeen.

图片86(001)图片116

Hot Tags: sisätaksi LED-viestimerkki, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like