Ammattimaisen LED-näytön valmistajana JCDads harjoittaa johtavien näyttömarkkinoiden tuotteiden suunnittelua, tuotantoa, tukku- ja vähittäismyyntiä, mukaan lukien komento- ja ohjauskeskukset; media, mainonta ja vähittäismyynti; urheilu- ja arkkitehtoniset esitykset; ja tapahtumien ja konferenssien järjestäminen ympäri maailmaa.

1)_1

Pidämme huolta laadusta, ja meillä on täydellinen ja tiukka laadunvalvontamenettely. Kaikki saapuvat materiaalit, mukaan lukien elektroniikka, mekaaniset, virtalähteet ja kaapelit, on tarkastettava ja testattava. Valmiissa näytöissä tarvitaan vähintään 72 tunnin vanhenemis- testi ennen toimitusta. Huolehdimme yksityiskohdista, kuten sisäisestä kaapelien reitityksestä, pakkaamisesta jne., Ja teemme ponnisteluja tuotteiden täydelliseksi tekemiseksi.


Meillä on hieno ja kokenut tiimi, jolla on 15 vuoden kokemus teknisestä insinööristä, yli 8 vuotta teknikoillemme ja myynnillemme. JCDads-tuotteet ovat erittäin tunnettuja kaikkialla viidessäkymmenessä maassa, joissa on korkealaatuisia tuotteita, oikea-aikainen myynti ja huoltopalvelut.


1)_2